Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag* muv 15 feb. Verzending gebeurt in plaats daarvan de 16e

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

OOG MAKE UP

0 producten

Wanneer je graag make up gebruikt vanwege het transformerende vermogen dat het heeft dan zal oog make up waarschijnlijk een van je favorieten hulpmiddelen zijn. Met je keuze in kleuren en texturen kun je keer op keer een geheel andere look creëren.

OOGSCHADUW

Een van de bekendste oog make up producten is zonder twijfel oogschaduw. Dit product is verkrijgbaar in ontelbare kleuren en finishes die ieder voor een ander effect zorgen en prachtig met elkaar gecombineerd kunnen worden. Je kunt al met 2 kleuren een mooie ooglook creëren die er heel erg ingewikkeld uit ziet. Voeg nog wat mascara, eyeliner en misschien zelfs kunstwimpers toe en iedereen zal denken dat je een professional je make up hebt laten doen. 

Oogschaduw Primer

Wanneer je graag glitter oogschaduw gebruikt, of losse pigmenten, vergeet dan niet eerst een oogschaduw primer te gebruiken. Sowieso is een primer een zeer handig hulpmiddel wanneer je een egale basis wil voor je oog make up, en wil dat deze lang blijft zitten. 

Mascara

Mascara is een andere oog make up product dat veel vrouwen wel in het bezit zullen hebben. Vaak volstaat een laagje mascara al voor een heel andere oogopslag, vooral wanneer je van jezelf zeer lichte wimpers hebt. Tevens brengt mascara je wimpers in model, maakt ze voller en kan het lengte toevoegen. 

Eyeliner 

Eyeliner is een oog make up product dat veel beginnende make up gebruikers klamme handjes bezorgt, maar dat is helemaal niet nodig. Allereerst omdat het slechts make up is en dus makkelijk weer verwijderd kan worden, maar ook omdat het echt te leren is om eyeliner aan te brengen. Blijf oefenen, zoek een type eyeliner die het best bij jou en jouw behoeften past, en binnen no time kost het je slechts nog een paar minuten om je oog make up aan te brengen. 

Nepwimpers

Nepwimpers kunnen de finishing touch zijn van je oog make up. Kies je voor een wat simpelere ooglook dan kunnen nepwimpers heel eenvoudig voor meer impact zorgen, maar ook een smokey eye kan meer power krijgen door de toevoeging van nepwimpers. Gebruik nepwimpers dus zeker als een mooie aanvulling op je oog make up. 

Oog Make Up Online Bestellen

Ben je op zoek naar een grote selectie oog make up merken en probeer je graag wat nieuws uit? Bestel dan je oog make up bij Alice&Jo en heb het lekker snel in huis. Heb je je oog op meer laten vallen? Bij een bestelling vanaf €75 wordt je bestelling gratis verstuurd.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen