Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

SocialEyes Lashes

0 producten

SocialEyes is een merk betaalbare nepwimpers van hoogwaardige kwaliteit en met een enorm aanbod. De wimpers zijn met de hand gemaakt, en dat zie je. De kwaliteit is ongekend hoewel er zeker ook spectaculaire modellen bij zitten, ze zien er altijd natuurlijk uit. Het merk is nog relatief onbekend in Nederland maar daar willen wij graag verandering in brengen. Probeer de wimpers van dit mooie merk eens uit, en zie waarom ze in Australië al een enorme schare fans hebben. 

HET ONTSTAAN VAN SOCIALEYES

Australische visagiste Karissa merkte door haar werk dat er een groot tekort was aan betaalbare nepwimpers van goede kwaliteit. Zij besloot daarom het heft in eigen handen te nemen en samen met haar broer het gat in de markt op te vullen met SocialEyes. Naast de prijs-kwaliteit verhouding staat de behoefte van de klant centraal, dus er is letterlijk aan ieders wens gedacht. 

INSPIRATIE VOOR DE NAAM

De gedachte achter de merknaam is eigenlijk gewoon het spelen met het woord socialize. Socializen vat precies samen wat Karissa wilde bereiken met het merk: namelijk oprechte interactie. Dus terug naar de basics, en iemand weer echt in de ogen kijken. Wees een flirt, wees onweerstaanbaar...wees wat je wilt. Laat je ogen het werk doen. 

SOCIALEYES VARIANTEN

Een groot deel van de enorme collectie van SocialEyes is verkrijgbaar in onze webshop. Van wimpers met een natuurlijk oogopslag tot de meer gewaagde modellen, je vindt ze allemaal bij Alice&Jo. Natuurlijk hoef je je niet te beperken tot slechts 1 variant, vooral niet wanneer je ervan houdt voor een avondje uit of voor een speciale gelegenheid wat verleidelijker voor de dag te komen. Probeer dan eens een wat vollere of langere nepwimpers voor een dramatischer effect van je makeup

WIMPERLIJM

De wimpers van SocialEyes Lashes worden geleverd zonder wimperlijm, dus houd daar rekening mee bij het bestellen van je wimpers. Heb je thuis geen wimperlijm meer? Bij Alice&Jo kun je uiteraard ook gewoon je wimperlijm bestellen. 

SOCIALEYES ONLINE BESTELLEN

Omdat de nepwimpers van SocialEyes in Nederland niet verkrijgbaar zijn in de winkel, kun je ze eenvouding online bestellen bij Alice&Jo. Bij een besteding vanaf €75 wordt je bestelling gratis verstuurd. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen