Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

Skindinavia

0 producten

Iedere make-up liefhebber kent het wel: je hebt je make-up perfect aangebracht, maar al na enkele uren begint de zo zorgvuldig aangebrachte make-up schijnbaar zienderogen te verdwijnen. Het Amerikaanse merk Skindinavia heeft hier de perfecte oplossing voor gevonden: primer sprays en finishing sprays. De gepatenteerde formule van Skindinavia zorgt gedurende 16 uur voor een geleidelijke afgifte waardoor er een lichtgewicht, ademend web over de make-up ontstaat waardoor vocht in de huid wordt vastgehouden en tevens voor verkoeling zorgt waardoor make-up uren langer perfect blijft zitten. De producten van Skindinavia zijn non-comedogeen, vrij van parabenen, vrij van olie en hypo-allergeen. Skindinavia is onmisbaar voor iedere drager van make-up.

Skindinavia Makeup Finishing Spray

De Skindinavia Makeup Finishing Spray is het product waar het allemaal mee begon voor Skindinavia, en waar het nog steeds het meest bekend om staat. De finishing spray zorgt ervoor dat je makeup er de hele dag uit ziet alsof hij net is aangebracht. Het houdt kleuren sprekend, voorkomt dat concealer gaat 'creasen' en zorgt ervoor dat je foundation op je gezicht blijft zitten. De Skindinavia Finishing Spray is een lichtgewicht spray die aanbrengt als een fijne nevel die de huid laat ademen, en die gebruikt wordt om vloeibare en poeder makeup te fixeren tot wel 16 uur lang. De Makeup Finishing Spray is verkrijgbaar voor de normale huid, en de vette huid. 

Skindinavia The Makeup Finishing Spray Bridal

De Bridal Finishing Spray van Skindinavia kan gebruikt worden voor alle huidtypen en zorgt ervoor dat je makeup tot 16 uur lang kus-bestendig, zweet-bestendig en huil-bestendig is. Uiteraard kan de Bridal Spray niet uitsluitend gebruikt worden door bruiden op de heuglijke dag, maar voor iedereen die de hele dag geen omkijken wil hebben naar zijn makeup, en houdt van een natuurlijke maar perfecte finish. 

Skindinavia Primer Spray

De primer spray van Skindinavia bevat, in tegenstelling tot veel makeup primers, geen siliconen die de poriën kunnen verstoppen. De primer spray van Skindinavia zorgt voor een egale teint, en vermindert roodheid en de zichtbaarheid van poriën. Zorg voor een egaal canvas voor je makeup met de Skindinavia Primer Spray. De lichtgewicht primer spray zorgt voor een barriere tussen je huid en je makeup zonder de huid af te sluiten. De primer spray is verkrijgbaar voor de gewone en de vette huid. 

Skindinavia Online Bestellen

De producten van Skindinavia zijn in Nederland snel en eenvoudig online te bestellen bij Alice&Jo. Alle producten van Skindinavia zijn bij ons verkrijgbaar, en bij een besteding vanaf €50 wordt je Skindinavia bestelling gratis verstuurd. Wanneer je op een werkdag voor 16:00 je bestelling plaatst dan versturen wij 'm nog dezelfde dag en kun je 1-2 dagen later al  van je Skindinavia product genieten. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen