• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

CONTOUR CREAM KIT

0 producten

Wil je gebruik maken van contouring make up om je gezicht meer definitie te geven maar weet je niet of je een creme of een poeder contour product moet gebruiken? Dan is de eerste stap je huid eens goed onder de loep te nemen. 
Wanneer je een vette huid hebt dan is het gebruik van een contour cream kit waarschijnlijk niet voor jou. Een poeder contour kan op een droge huid bijvoorbeeld weer een minder mooi effect geven omdat het lijntjes kan accentueren. 

Het Gemak Van Een Contour Cream Kit

Heb je eenmaal besloten dat een creme contour is waar je gebruik van wilt maken, dan is natuurlijk nog de vraag of een contour cream kit toegevoegde waarde heeft. Ons antwoord is eigenlijk sowieso ja! Een contour cream kit geeft je de keuze uit verschillende kleuren, en zal in de meeste gevallen ook een highlighter bevatten. 
Hoewel het in de meeste gevallen wel zo gedaan wordt, het is niet noodzakelijk je contour cream kit te gebruiken in combinatie met foundation. Je kunt ook kiezen voor uitsluitend een concealer en contouring make up voor het creëren van je look. Er zijn wat betreft make up applicatie geen regels, dus laat je leiden door je fantasie en creativiteit. 

Diverse Merken Contour Cream Kit

Er zijn meerdere merken, zoals Sleek en Barry M die een contour cream kit op de markt hebben gebracht. Welke je ook wilt proberen, de kwaliteit is uitstekend, en de mogelijkheden eindeloos. Belangrijk bij het aanbrengen van een cream contour is het gebruik van de juiste tools, dus kies een goede make up kwast uit, of gebruik een Beautyblender om ervoor te zorgen dat je geen harde lijnen op het gezicht krijgt en het geheel er streeploos en natuurlijk uit ziet. 

Contour Cream Kit Online Bestellen

Heb je eenmaal besloten welke contour cream kit voor jou ideaal is dan wil je het natuurlijk ook snel in huis hebben. Bij een bestelling vanaf €75 wordt je bestelling gratis door ons verzonden. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen