• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

MAKEUP SETTING SPRAY

0 producten

De laatste stap van het aanbrengen van make-up wordt nog dikwijls vergeten: het fixeren van je make-up. Natuurlijk kun je voor de ouderwetse aanpak gaan en je make-up alleen afpoederen, of pak je het experimenteler aan en fixeer je je make-up met haarlak (ja, het gebeurt echt) , maar je kunt ook kiezen voor een speciale makeup setting spray.

HET GEBRUIK VAN EEN MAKEUP SETTING SPRAY

Een makeup setting spray zorgt ervoor dat make-up beter blijft zitten en je er tot 8 uur lang niet naar om hoeft te kijken. Natuurlijk is dit in het bijzonder belangrijk voor bijvoorbeeld een bruiloft, maar dit product is zeker geschikt voor dagelijks gebruik. Wanneer je last hebt van een vette huid die ervoor zorgt dat je make-up niet zo lang goed blijft zitten is een speciale fixing spray voor de vette huid een absolute uitkomst. Deze makeup setting spray gaat glans tegen en voorkomt dat make-up gaat glijden en uitsmeert.
Een makeup setting spray zorgt er tevens voor dat je make-up er minder poederig en dus natuurlijker uit ziet. Je kunt er ook voor kiezen een fixing spray te gebruiken die de begeerde dewy finish geeft. Je huid ziet er gezond en jong uit, en wie wil dat nou niet? Vergeet niet dat een makeup setting spray niet alleen foundation fixeert, maar ook oogschaduw en blush blijven zitten waar het zit. 

SKINDINAVIA

Een van de bekendste merken op het gebied van makeup setting spray is Skindinavia. Dit merk heeft makeup setting spray voor de gewone huid, maar ook voor de vette huid is er een speciale makeup setting spray die glans tegen gaat. Wanneer je een mooie dewy finish wilt dan kies je de makeup setting spray in de Bridal variant. Deze zorgt ervoor dat je makeup mooi blijft zitten, maar dat je tevens een mooie finish krijgt. 

ONLINE MAKEUP SETTING SPRAY BESTELLEN

Voor de juiste makeup setting spray hoef je de deur niet uit. Het gemak van online afrekenen en thuis laten bezorgen bestaat uit tijdbesparing en eenvoud. Plaats je je bestelling op een werkdag voor 16:00 dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde werkdag nog verstuurd wordt.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen