• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

GEZICHTSPOEDER

0 producten

Gezichtspoeder is een zeer multifunctioneel product dat je voor diverse doeleinden kunt gebruiken. Wanneer je graag make up draagt zul je zeker bekend zijn met dit product en het zeker in je bezit hebben. 

Transparant Gezichtspoeder

Wil je je make-up fixeren dan kun je een transparant gezichtspoeder gebruiken dat verder geen kleur heeft en zeer lichtgewicht is. Je kunt er ook voor kiezen slechts enkele (vettere) gebieden van het gezicht te poederen waardoor je een natuurlijker effect krijgt. Een transparant poeder zal de kleur van je foundation niet beïnvloeden, en zorgt er uitsluitend voor dat je foundation goed blijft zitten. 

Gezichtspoeder Met Kleur

Gezichtspoeder is uiteraard ook verkrijgbaar met kleur. Dit gezichtspoeder kun je op zich gebruiken of over een foundation heen om wat extra dekking te geven. Het is mogelijk te kiezen voor een matterend poeder of juist voor een poeder met een satijnen finish of zelfs met een lichte shimmer. Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende makeup poeders voor verschillende gebieden van het gezicht te gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld een matte makeup poeder voor de neus, en een poeder met satijnen of glans finish voor de rest van het gezicht. 

Los Gezichtspoeder

Je kunt kiezen voor een compactpoeder of een los gezichtspoeder. Een los gezichtspoeder is zeer fijn gemalen poeder dat je ook kunt gebruiken voor het zogenaamde 'baken' van je make up. Je brengt hiervoor een royale hoeveelheid gezichtspoeder aan onder de ogen, bovenop je foundation en/of concealer, en laat dit 10 minuten zitten. Het resultaat is een streeploze en perfecte finish. Tevens kun je je losse gezichtspoeder gebruiken onder de ogen wanneer je oogschaduw aanbrengt waarvan je weet dat er veel fall out is. Nadat je klaar bent met je ooglook veeg je eenvoudig met een make up kwast je losse poeder (en dus ook de fall out) weg. In dat geval wordt geadviseerd eerste je oogmake up aan te brengen en daarna pas je foundation. 

Online Gezichtspoeder Bestellen

In ons assortiment is er rekening gehouden met alle huidtypes en mogelijke kleurvoorkeuren. Kortom, altijd een passend gezichtspoeder voor jouw favoriete look. Het gemak van online afrekenen en thuis laten bezorgen bestaat uit tijdbesparing en eenvoud.

 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: 0, / 10 - 1830 beoordelingen