Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

MAKE-UP SPONZEN

0 producten

Make-up sponzen hebben de afgelopen jaren in toenemende mate aan terrein gewonnen. Het gek uitziende make-up sponsje is wereldwijd door make-up liefhebbers omarmd en inmiddels niet meer weg te denken uit de beauty wereld. De veelzijdigheid van de make-up spons is een belangrijke reden waarom dit product zo immens populair is. Door het materiaal van de make-up spons vormt deze zich makkelijk naar de contouren van het gezicht en is het mogelijk producten als foundation, blush, concealer en zelfs poeder precies aan te brengen. De make-up spons biedt de mogelijkheid foundation geheel streeploos aan te brengen waardoor een perfect egale basis ontstaat.

Make-up spons vs make-up kwast

Zoals met alle make-up producten hangt dit geheel af van persoonlijke voorkeur, maar de vele voordelen van een make-up spons kunnen niet ontkend worden en maken dit product sowieso de moeite van het proberen waard. 

Online make-up spons bestellen

Voor de juiste make-up sponzen hoef je de deur niet uit. Bovendien heb je online keuze uit een ruim assortiment en kun je makkelijk de verschillende sponzen met elkaar vergelijken. Het gemak van online afrekenen en thuis laten bezorgen bestaat uit tijdbesparing en eenvoud. Jouw nieuwe producten snel uitproberen? Deze kan je al binnen 1-2 werkdagen verwachten.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen