• Woensdags wordt er niet verstuurd
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

MAKE-UP PRIMER

0 producten

Make-up Primer is de basis voor een egale make-up look. Een make-up primer egaliseert teint en structuur waardoor foundation zich beter kan hechten en dus beter blijft zitten. Heb je een vette huid, kies dan een primer die speciaal gericht is op de vette huid. Deze primer zal voorkomen dat natuurlijk oliën aan de oppervlakte komen en zo glans veroorzaken en de foundation doen laten glijden. 

IS EEN MAKE-UP PRIMER NOODZAKELIJK?

Het is zeker niet voor iedereen noodzakelijk om een make-up primer te gebruiken, maar heb je een heel erg vette huid dan kan een make-up primer zeker de oplossing zijn om je makeup langer te laten zitten. Ook wanneer je een doffe teint hebt of veel last hebt van verkleuringen dan kan een specifieke makeup primer een belangrijk onderdeel van je make up routine worden.  

MAKE-UP PRIMER IN VERSCHILLENDE KLEUREN

Primer is niet uitsluitend verkrijgbaar in een neutrale of transparante kleur, maar er zijn ook zogenaamde kleurcorrigerende primers die je helpen bepaalde verkleuringen in de huid beter te camoufleren. Gebruik een groene primer wanneer je veel last hebt van roodheid in de huid, en gebruik een paarse primer wanneer je het gevoel hebt dat je teint wat doffer is. Ook zijn er primers met shimmer die zorgt voor een glanzende en stralende teint. Nadat je voor een van deze primers hebt gekozen (al is het natuurlijk ook mogelijk diverse primers plaatselijk te gebruiken) breng je foundation aan en eventuele oneffenheden kun je vervolgens camoufleren met een concealer

HET AANBRENGEN VAN MAKE-UP PRIMER

Het aanbrengen van een make-up primer kan met de vingers, een makeup kwast of een makeup spons gebeuren. Probeer verschillende manieren uit, en bepaal voor jezelf wat jij de beste manier vindt om een makeup primer aan te brengen. Het kan ook van de make-up primer afhankelijk zijn welke applicatie het beste resultaat geeft. Ook is er bijvoorbeeld van Skindinavia een make-up primer spray verkrijgbaar. Op die manier kun je eenvoudig en snel het gehele gezicht van primer voorzien. Een bijkomend voordeel is dat deze primer spray lichtgewicht is en dus zeer prettig aanvoelt op de huid. 

ONLINE MAKE-UP PRIMER BESTELLEN

In ons assortiment is er rekening gehouden met alle huidtypes en toepassingen. Voor de juiste primer hoef je de deur dus niet uit. Het gemak van online afrekenen en thuis laten bezorgen bestaat uit tijdbesparing en eenvoud. Jouw nieuwe producten snel uitproberen? Deze kan je al binnen 1-2 werkdagen verwachten.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen