• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

CONTOURING MAKE UP

0 producten

Waar voorheen contouring make up enkel leek weggelegd voor professionele visagisten is het nu niet meer weg te denken uit de dagelijkse makeup van vele makeup liefhebbers. 
Contouring van het gezicht is de belangrijkste wijze waarop je de vorm van je gezicht anders kunt doen laten lijken. Door strategisch de contouring make up aan te brengen kun je die kenmerken van je gezicht accentueren waar je meer nadruk op wilt leggen. 

VERSCHILLENDE SOORTEN CONTOURING MAKE UP

De truc is om op subtiele wijze vorm te geven aan het gezicht, dus zichtbare lijnen zijn uit den boze. Een lichte hand is raadzaam bij het gebruik van contouring make up, het kan immers altijd wat extra aangezet worden wanneer je behoefte hebt aan wat extra accent. Voor contouring is het tevens belangrijk dat je een mat product gebruikt, dus geen shimmer of glitter contouring make up. Hierdoor is namelijk direct niet subtiel meer. Voor een natuurlijk effect wordt het tevens afgeraden je bronzer te gebruiken als contouring make up, tenzij je huid erg getint of gebruind is. Het doel is immers om een schaduw na te bootsen, dus gebruik contouring make up met een taupe of grijze ondertoon.
Zoals geldt voor alle make up is er ook wat betreft contouring make up uitgebreide keuze. Het is mogelijk te contouren met een poeder of een creme product. Een poeder zal een matter resultaat geven, maar een creme product geeft je meer ruimte met het product te 'spelen' en het te blenden. Dit is dus een ideale manier om je eerste contouring stapjes te zetten.

HOE TE CONTOUREN

Welke gebieden van het gezicht je contourt hangt helemaal af van de vorm van je gezicht. Sommige mensen gebruiken contouring make up  bijvoorbeeld op de neus, het voorhoofd, de kaaklijn, terwijl anderen kiezen voor enkel contouring van de wangen. Speel ermee en wees niet bang uit te proberen. Misschien kies je ervoor overdag wat minder uitgebreide contouring, terwijl je voor een avondje uit misschien kiest voor een wat uitgebreidere look. 

A MATCH MADE IN HEAVEN

Wanneer je je gezicht meer definitie wilt geven is contouring van je gezicht zeker een goed begin, maar je kunt het naar the next level brengen door 2 contouring make up producten toe te voegen. Highlighter en blusher zijn waardevolle bondgenoten voor contouring make up. Een beetje kleur op de wangen en highlighter op de jukbeenderen maken het plaatje af. Contouring is gebruik maken van schaduw, terwijl highlighter het hoognodige licht verzorgt. Blush geeft je wangen weer wat extra kleur die zorgt voor een gezonde blos. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen