• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

HIGHLIGHTER MAKE UP

0 producten

Highlighter make up is een zeer effectieve manier om je gezicht vorm en definitie te geven en je er gezond en jong uit te laten zien. Highlighter make up is er in diverse varianten waarvan poeder waarschijnlijk de meest bekende is, maar ook vloeibare en creme highlighter mogen niet vergeten worden. Een poeder is makkelijk aan te brengen, maar voor drogere gebieden (bijvoorbeeld onder de ogen) is een vloeibare highlighter een erg fijn product.

WAAR BRENG JE HIGHLIGHTER MAKE UP AAN? 

Je kunt verschillende gebieden van het gezicht highlighten, maar een stelregel is dat je het aanbrengt op de gebieden waar normaal gesproken het licht op valt. Denk hierbij aan de neus en jukbeenderen. Ook de cupid's bow (middelste gedeelte van je bovenlip) is een zeer bekende plek, en wanneer je een meer open oogopslag wilt hebben is ook onder de ogen een zeer belangrijk gebied, en uiteraard onder de wenkbrauwen. Veel mensen kiezen ervoor om ook het puntje van de neus te highlighten. Wanneer je dit doet, wees dan voorzichtig met de hoeveelheid highlighter make up en breng slechts een klein beetje uit om te voorkomen dat het eruit ziet dat je een vette huid hebt. 

VERSCHILLENDE SOORTEN HIGHLIGHTER MAKE UP

Zoals eerder genoemd kun je voor diverse soorten highlighter make up kiezen, en per gebied zal een bepaald type highlighter make up beter werken. Op de neusbrug is een poeder het handigst aangezien de neus vaak een wat vetter gebied is en een poeder beter zal blijven zitten. Ook op het midden van de kin en aan de binnenkant van de ogen is een poeder de beste keuze. Voor de andere punten is het een kwestie van uitproberen. Tevens zou je kunnen proberen een vloeibare highlighter te vermengen met je foundation voor een all over glow. 

VERSCHILLENDE KLEUREN HIGHLIGHTER MAKE UP

Highlighter is een make up product waar ook bijzonder veel veel keuze in, zowel in textuur als in kleur. Je kunt kiezen voor een highlighter met een warme gouden gloed, of juist eentje met een koelere, zilveren ondertoon. Ook roze is een kleur die je steeds vaker terug ziet in highlighter make up, evenals een wat meer bronzen kleur. Een highlighter met een warmere ondertoon zal de hele look er compleet anders uit laten zien dan wanneer je een koelere ondertoon neemt. Stem de highlighter make up die je gebruikt ook af met de blush die je gebruikt aangezien deze make up producten in elkaar over zullen lopen. 

KIES DE JUISTE MAKE UP KWAST

Met het enorme aanbod aan make up kwasten is het misschien moeilijk kiezen welke kwast je moet hebben om je highlighter aan te brengen, maar er is geen eenduidig antwoord. Verschillende make up kwasten geven verschillende effecten, en veel mensen kiezen ervoor om het gewoon aan te brengen met hun vingers, wat zeker in geval van creme highlighters een goed idee is. Er zijn speciale highlighter kwasten, maar ook een fan brush geeft een prachtig effect. Een stippling brush is in geval van een vloeibare highlighter een goede optie, zeker wanneer de kwast wat kleiner van formaat is. 

ONLINE HIGHLIGHTER MAKE UP BESTELLEN

Voor de juiste highlighter make up hoef je de deur niet uit. Bestel je highlighter make up eenvoudig bij Alice&Jo. Jouw nieuwe highlighter make up producten snel uitproberen? Bestel ze dan vandaag nog! Bestellingen vanaf €75 worden gratis door ons verstuurd.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen