• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

VOETVERZORGING

0 producten

Vaak is het niet het lichaamsdeel waar we het eerst aan denken wat betreft verzorging, maar sta en/of loop je veel, of ben je een liefhebber van open schoentjes? Dan is het zeker belangrijk extra aandacht te besteden aan je voeten. 

Voetverzorging als onderdeel van je verzorgingsregime

Bij huidverzorging denken we waarschijnlijk allemaal eerder aan gezichtsverzorging of lippenverzorging, maar vergeet niet dat onder lichaamsverzorging ook de voeten vallen. Verwen je jezelf graag met een gezichtsmasker? Gebruik die 10-20 minuten dan ook eens om tegelijkertijd je voeten wat extra te pamperen. 

Verzorg je voeten met voetencrème

Een vergeten onderdeel van lichaamsverzorging zijn de voeten. Onze ' onderdanen' moeten letterlijk de hele dag afzien en worden dan wanneer het er op aan komt vergeten. Het voorkomen van voetklachten kan gedeeltelijk worden voorkomen door dagelijks zorg te dragen voor verzorgde voeten. Hierbij kun je denken aan het smeren van crème, het verwijderen van eelt of het scrubben van de voeten. Voetcrème is hoe dan ook belangrijk voor je voetverzorging, ook wanneer het verwijderen van eelt niet nodig is, of het scrubben van de voeten iets is dat je niet doet. Een voetencreme zorgt ervoor dat de huid soepel en zacht blijft. Voorkomen is immers beter dan genezen. 

Dagelijkse voetverzorging

Scrubben van de voeten kan het best onder de douche, of voor het douchen gedaan worden. Op deze manier worden de restanten makkelijke weggespoeld. Aangeraden wordt de voeten dagelijks (bij voorkeur na het douchen) in te smeren met voetcrème omdat de huid dan zacht is en makkelijk de ingrediënten op kan nemen. Het is ook nog mogelijk daarna speciale verzorgende sokken van Yu-Be aan te trekken zodat het product gedurende de nacht extra goed in de huid kan trekken.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen