Gratis verzending vanaf €75 | 's Woensdags versturen wij niet |

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

BODYSCRUB

0 producten

Bodyscrub is de ideale manier om je huid soepel, zacht en stralend te houden. Bodyscrub wordt gemaakt op basis van zout of suiker en verwijdert dode huidcellen wat ervoor zorgt dat verzorgingsproducten die je daarna aanbrengt beter intrekken in de huid. Bodyscrub breng je aan op vochtige huid en breng je met masserende bewegingen aan. Door deze masserende bewegingen voelt de huid verkwikt en wordt de doorbloeding gestimuleerd. 

Bodyscrubs zijn verkrijgbaar in diverse varianten en geuren. De toegevoegde ingrediënten kunnen bijvoorbeeld zorgen voor een nog verfrister gevoel, of zorgen direct al voor extra hydratatie en verzorging. 

Ook wanneer je wilt gaan zelfbruinen is het gebruik van bodyscrub onmisbaar. Voordat je gaat zelfbruinen gebruik je bodyscrub op de lichaamsdelen die je wilt behandelen met zelfbruiner. Verwijder de bodyscrub goed zodat er geen vettig laagje achterblijft en breng daarna een verzorgingsproduct aan. Het is verstandig dit uit te voeren de avond voordat je wilt gaan zelfbruinen zodat alles goed is ingetrokken en de zelfbruiner niet gaat 'glijden' of vlekkerig wordt. 

Online bodyscrub bestellen

Voor de juiste bodyscrub hoef je de deur niet uit. Het gemak van online afrekenen en thuis laten bezorgen bestaat uit tijdbesparing en eenvoud. Jouw nieuwe producten snel uitproberen? Deze kan je al binnen 1-2 werkdagen verwachten.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen