• Woensdags wordt er niet verstuurd
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

BAD&DOUCHE

0 producten

Of je nu meer gebruik maakt van een bad of een douche, een douchegel zorgt ervoor dat je lichaam lekker schoon wordt. Maar het is meer dan dat: met douchegel creëer je makkelijk een verwenmomentje. Gebruik 's ochtends vroeg een lekker frisse, enerverende douchegel die je helpt de dag met energie te beginnen. 's Avonds kun je kiezen voor een verzorgende douchegel met kalmerende ingrediënten en een rustgevende geur. 

Gebruik je favoriete douchespons om je douchegel over het lichaam aan te brengen. Een douchespons zorgt ervoor dat je douchegel lekker gaat schuimen, en maakt de douchegel ook zuiniger in gebruik. Een douchegel kan ook aangebracht worden met een scrubhandschoen. Op die manier hoef je niet een aparte scrubgel te gebruiken, maar zorg je met de scrubhandschoen en je douchegel voor een lekkere behandeling van de huid. 

Online douchegel bestellen

Voor de juiste douchegel hoef je de deur niet uit. Het gemak van online afrekenen en thuis laten bezorgen bestaat uit tijdbesparing en eenvoud. Jouw nieuwe producten snel uitproberen? Deze kan je al binnen 1-2 werkdagen verwachten.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen