Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

BODYLOTION

0 producten

Wat is er lekkerder dan na een enerverende of ontspannende douche een verzorgende bodylotion aan te brengen? Voorkom een droge huid door regelmatig je lichaam te verzorgen met een bodylotion die voldoet aan je wensen. Kijk goed naar je huidtype en je behoeften en kies een product uit dat daar het best voor geschikt is. 

WAAROM EEN BODYLOTION? 

Een bodylotion is de lichtste van bovengenoemde producten. Bodylotion zal het snelst in de huid trekken, wat ideaal is als je 's ochtends doucht. Een bodycreme is wat voller dan een bodylotion en hydrateert over het algemeen intensiever. Dit welddadige product is bijzonder geschikt voor mensen met een normale tot droge huid. Wanneer je last hebt van een heel erg droge huid dan is een bodybutter echt een uitkomt. Dit product is redelijk dik, maar smeert heerlijk uit. Het zal de huid intensief hydrateren en zacht en soepel houden. 

HUID SCRUBBEN

Voordat je een bodylotion gebruikt is het verstandig je huid lekker te scrubben zodat je dode huid verwijdert en er een heerlijk zacht velletje tevoorschijn komt. Je kunt ervoor kiezen een bodyscrub te gebruiken, maar er zijn ook exfoliërende lichaamssponzen die zorgen voor een milde exfoliëring. Na het scrubben van de huid breng je een royale laag bodylotion aan en kun je genieten van een heerlijk zachte huid. 

KONJAC SPONZEN

De Konjac lichaamssponzen zijn zeer geschikt voor dagelijkse reiniging en milde exfoliëring van het lichaam. Na een lekkere wasbeurt met een Konjac spons breng je je favoriete bodylotion aan die de huid hydrateert en ervoor zorgt dat je huid heerlijk zacht is. Deze combinatie is ook bijzonder geschikt wanneer je op vakantie gaat, want de Konjac spons behoeft in principe geen showergel, dus dat scheelt weer ruimte in je toilettas, en nog belangrijker: het scheelt gewicht. 

ONLINE BODYLOTION BESTELLEN

Voor de juiste bodylotion/creme hoef je de deur niet uit. Het gemak van online afrekenen en thuis laten bezorgen bestaat uit tijdbesparing en eenvoud. Jouw nieuwe producten snel uitproberen? Deze kan je al binnen 1-2 werkdagen verwachten.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen