• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

DUO NEPWIMPERS

0 producten

Het meest bekende wimperlijm merk Duo heeft nu ook haar eigen nepwimpers: Duo nepwimpers. De Duo nepwimpers zijn van professionele kwaliteit en ze worden met de hand gemaakt. Deze kunstwimpers zijn gemaakt van gesteriliseerd Europees haar. Europees haar is namelijk zachter, delicater en kan zo gevormd worden dat het eruit ziet als echte wimpers. De Duo nepwimpers zijn perfect voor wanneer je een echte glamour look wilt creëren en je gebruik die er professioneel uit ziet.

Gebruik van Duo Nepwimpers

Controleer eerst of je Duo nepwimpers goed passen door ze langs je wimperrand te leggen. Wanneer de nepwimpers een stukje uitsteken knip je een klein stukje af. Breng vervolgens de wimperlijm aan op de nepwimpers met behulp van een tandenstoker. Op die manier breng je de wimperlijm egaal aan. Wacht ongeveer 30 seconden tot je wimperlijm een beetje plakkerig is. Plaats vervolegns de Duo nepwimpers zo dicht bij je eigen wimpers aan. Gebruik een vingertopje om zachtjes langs de wimperband te drukken zodat de wimpers goed blijven zitten. 

Verschillende Modellen Duo Nepwimpers

Omdat niet iedere look vraagt om een zelfde soort nepwimper heeft Duo een paar must have modellen gecreëerd voor verschillende looks. Zo is er de Dense. Short and Spiked, Medium and Wispy en Thin and Wispy. Deze modellen van meest dramatisch tot het aller subtielst. 

Duo Nepwimpers Voor Iedere Gelegenheid

Velen van ons zullen graag experimenteren met onze make up, en wij raden dan ook aan dit ook te doen met nepwimpers. Voor een avondje uit mag je immers best voor een wat dramatischer oogopslag gaan, dus doe eens gek en probeer de Dense. Wanneer je met neutrale oogschaduw een mooie look hebt gecreëerd gebruik dan de Duo nepwimpers Thin and Wispy voor een mooie subtiele oogopslag. 

Duo Nepwimpers Online Bestellen

Wil je je Duo nepwimpers snel in huis hebben, en wil je niet het risico lopen dat je voor niets naar de winkel gaat? Bestel je Duo nepwimpers dan eenvoudig online bij Alice&Jo. Plaats je je bestelling op een werkdag voor 16:00 dan versturen wij het nog dezelfde dag! Bij een bestelling vanaf €50 wordt je bestelling ook nog eens helemaal gratis verzonden. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen