Gratis verzending vanaf €75 | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

SOCIALEYES NEPWIMPERS

0 producten

SocialEyes nepwimpers zijn van een hoogwaardige kwaliteit en zijn verkrijgbaar in een zeer groot aantal varianten. De Socialeyes nepwimpers wimpers zijn met de hand gemaakt en dat oog voor detail resulteert in prachtige nepwimpers. De kwaliteit is ongekend hoewel er zeker ook spectaculaire modellen bij zitten, ze zien er altijd natuurlijk uit. De Socialeyes nepwimpers zijn in Nederland nog niet zo bekend als ze verdienen, en daar proberen wij verandering in te brengen. Probeer de Socialeyes nepwimpers gewoon zelf eens uit en zie waar alle ophef over is. 

HET ONTSTAAN VAN SOCIALEYES

Australische visagiste Karissa merkte door haar werk dat er een groot tekort was aan betaalbare nepwimpers van goede kwaliteit. Zij besloot daarom het heft in eigen handen te nemen en samen met haar broer het gat in de markt op te vullen met SocialEyes. Naast de prijs-kwaliteit verhouding staat de behoefte van de klant centraal, dus er is letterlijk aan ieders wens gedacht bij het ontwikkelen van de Socialeyes nepwimpers. 

INSPIRATIE VOOR DE NAAM

De gedachte achter de merknaam is eigenlijk gewoon het spelen met het woord socialize. Socializen vat precies samen wat Karissa wilde bereiken met het merk: namelijk oprechte interactie. Dus terug naar de basics, en iemand weer echt in de ogen kijken. Wees een flirt, wees onweerstaanbaar...wees wat je wilt. Laat je ogen het werk doen met de Socialeyes nepwimpers.  

SOCIALEYES NEPWIMPERS 

Bij Alice&Jo vind je een zeer grote selectie Socialeyes nepwimpers zodat je meer dan voldoende keuze hebt. Van wimpers met een natuurlijk oogopslag tot de meer gewaagde modellen, je vindt ze allemaal bij Alice&Jo. Natuurlijk hoef je je niet te beperken tot slechts 1 variant, vooral niet wanneer je ervan houdt voor een avondje uit of voor een speciale gelegenheid wat verleidelijker voor de dag te komen. Probeer dan eens een wat vollere of langere Socialeyes nepwimpers voor een dramatischer effect van je makeup. 

WIMPERLIJM

De SocialEyes Lashes nepwimpers worden geleverd zonder wimperlijm, dus houd daar rekening mee bij het bestellen van je wimpers. Wanneer je zelf geen wimperlijm meer hebt en zo snel mogelijk gebruik wilt maken van je Socialeyes nepwimpers bestel je je  wimperlijm ook gewoon bij Alice&Jo.

SOCIALEYES ONLINE BESTELLEN

Omdat de Socialeyes nepwimpers in Nederland niet verkrijgbaar zijn in de winkel, kun je ze eenvouding online bestellen bij Alice&Jo. Wanneer je je nepwimpers voor 16:00 bestelt op een werkdag dan versturen wij ze dezelfde dag nog. Bij een besteding vanaf €50 wordt je bestelling gratis verstuurd. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen