• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

MIA SECRET NEPWIMPERS

0 producten

Wanneer je op zoek bent naar betaalbare nepwimpers omdat je misschien voor het eerst begint met het gebruik van nepwimpers, of omdat je ze juist zeer regelmatig gebruikt, dan zijn de Mia Secret nepwimpers zeker de moeite van het proberen waard. Mia Secret is een betaalbaar merk dat een uitgebreid assortiment nepwimpers biedt die je allemaal vindt bij Alice&Jo. 

Groot aantal varianten Mia Secret Nepwimpers

De kunstwimpers van Mia Secret zijn verkrijgbaar zijn in een zeer groot aantal varianten, die variëren vaan zeer natuurlijk en subtiel tot zeer vol, lang en dramatisch. Voor iedere gelegenheid en voor iedere look zijn er dus wel Mia Secret nepwimpers die er perfect bij passen.

Materiaal Mia Secret Nepwimpers

De nepwimpers van Mia Secret zijn gemaakt met echt haar, waardoor ze prachtig samen zullen gaan met je eigen wimpers. Je kunt ze nog beter samenvoegen door wat mascara aan te brengen. De Mia Secret nepwimpers worden geleverd zonder wimperlijm, maar deze kun je uiteraard ook bestellen in onze webshop. 

Ooglooks voor Nepwimpers

Er is niet 1 bepaalde look waarbij je Mia Secret nepwimpers kunt dragen. Je kunt de kleuren oogschaduw gebruiken die jij wil, en kies daarbij het model Mia Secret nepwimpers uit die je look perfect complenteren. Je kunt kiezen voor een neutrale kleur oogschaduw en daarbij juist dramatischer nepwimpers, of je gaat voor een spectaculaire look met een smokey eye en volle Mia Secret nepwimpers. Omdat je ook eenvoudig een simpele look kunt transformeren tot een uitgesproken look is het aan te raden altijd een paar nepwimpers in je make up tasje te hebben zodat je bijvoorbeeld na je werk je look eenvoudig een extra dimensie te geven. 

Mia Secret Nepwimpers Online Bestellen

Mia Secret nepwimpers zijn uitsluitend online verkrijgbaar, en je bestelt ze eenvoudig bij Alice&Jo. Plaats je je bestelling voor 16:00 op een werkdag, dan zorgen wij ervoor dat je bestelling diezelfde werkdag nog verstuurd wordt. Ongetwijfeld kom je nog meer mooie make up producten tegen, of zie je een hoop leuke kado's, en het goede nieuws is dat als je voor €75 of meer besteedt je bestelling gratis door ons wordt verzonden. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen