• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

EOS

0 producten

Weet je dat de letters van EOS ook daadwerkelijk ergens voor staan? Evolution of Smooth is de volledige naam van dit bijzonder populaire merk. Het streven van EOS is namelijk om iedereen een heerlijk zachte huid te geven, of dat nou voor het lichaam, de handen of de lippen is. En zeg nou zelf: we willen toch allemaal een poezelig zacht velletje? De producten van EOS zijn vrij van parabenen, ftalaten en gluten en bevatten onder andere vitamine E en shea boter. Niet alleen wordt je huid dus intensief gevoed, de producten zijn ook nog eens verantwoord. 

EOS ONLINE BESTELLEN

Toen wij in 2009 als eerste in Nederland inkochten konden wij niet bevroeden dat het zo'n enorme hype zou worden. Door de jaren heen hebben wij een groot aantal smaken EOS lippenbalsem en nieuwe producten voorbij zien komen. Ook de limited edition giftsets waren altijd een doorslaand succes. Bij iedere nieuwe release leek de populariteit en het enthousiasme van de klanten te groeien. Soms konden wij het met moeite bijbenen, maar EOS heeft altijd een speciaal plekje in de shop (en in ons hart) ingenomen, en het enthousiasme van de klanten is altijd aanstekelijk. De producten van EOS bestel je eenvoudig online bij Alice&Jo. 

AUTHENTIEKE EOS PRODUCTEN

Het is voor ons altijd heel erg belangrijk geweest dat wij uitsluitend authenthieke (dus geen namaak) producten verkopen, en dit geldt uiteraard ook voor EOS. Wij hebben altijd enkel direct bij EOS ingekocht en hebben mogelijke namaak altijd links laten liggen. EOS heeft haar producten ontworpen, en dient daar dan ook de erkenning voor te krijgen. 

EOS LIPPENBALSEM

Hoewel EOS inmiddels een groot aantal andere producten op de markt heeft gebracht zijn de lippenbalsems nog steeds hetgeen waar ze het meest bekend om staan. De grappige lippenbalsem bolletjes trekken altijd veel bekijks en staan ook ontzettend leuk in je make up collectie. Omdat er regelmatig limited edition varianten uitkomen zijn de lippenbalsems ook bijzonder geschikt om te verzamelen, en dat doen veel mensen dan ook. Er is voor iedereen wel een smaak, en omdat er regelmatig nieuwe smaken uit komen is het verstandig dit goed in de gaten te houden, want je wilt natuurlijk die ene nieuwe smaak niet mislopen, zeker niet wanneer deze slechts tijdelijk verkrijgbaar is. 

EOS HANDLOTION

De handlotions van EOS zijn ook al zo leuk vormgegeven, en door hun platte vorm zijn ze superhandig om mee te nemen in je tas maar ze zouden zelfs gewoon in je broekzak kunnen. De handlotions zijn verkrijgbaar in diverse heerlijk frisse geuren, en bevatten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. De handlotions van EOS zijn in meerdere geuren verkrijgbaar, maar wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal even voedend zijn. 

GIFTSETS

Enkele keren per jaar brengt EOS giftsets uit, en deze zijn, zoals alle producten van dit merk, zeker de moeite waard! Soms is dit een set van een handlotion met een lippenbalsem, maar soms is het een setje met uitsluitend lippenbalsems, waarvan soms 1 of meerdere smaken limited edition. De ontwerpen van de giftsets zijn ook altijd een echt feestje, waardoor het zeker een aanrader is een extra set te bestellen als kadootje voor iemand in je omgeving. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen