• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

LIP GLOSS

0 producten

​​Lipgloss is voor velen de eerste stap in de wereld van make-up en wordt later nog meer gewaardeerd door haar veelzijdigheid.Lipgloss is een product dat al lang niet meer alleen maar zorgt voor glans, al is dat natuurlijk wel de voornaamste reden om lip gloss te dragen. Transparante, kleurloze lipgloss kan ook gebruikt worden over lippenstift heen. Dit geldt ook voor lipgloss met een kleurtje, maar gebruik de lipgloss dan om je lippenstift extra dimensie te geven. 

LIP GLOSS OF LIPSTICK?

Of je kiest voor lipstick of lipgloss ligt helemaal aan de look waarvoor je gaat. Een lip gloss geeft de lippen een prachtige glans en is vaak minder gepigmenteerd dan een lipstick. Lipsticks zijn verkrijgbaar in diverse finishes dus ook daarin zijn meerdere mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lippenstift met een matte finish of eentje met een satijnen finish. Dat het een het ander niet uitsluit wordt duidelijk wanneer een lipgloss gebruikt wordt over een lippenstift heen. Heb je een favoriete lippenstift kleur, maar is de finish niet zo glossy als je zou willen? Breng dan een transparante lipgloss aan over je favoriete lippenstift. Ook kun je je lippen inkleuren met een lippotlood en een lipgloss er overheen aanbrengen. 

DIVERSE TOEPASSINGEN VOOR LIP GLOSS

Het is makkelijk je lippen iets extra's te geven door het gebruik van lip gloss. Zoals eerder beschreven kun je lipgloss op zich gebruiken, maar gebruik 'm zeker ook eens over lippenstift heen. Het geeft je naast de mogelijkheid om je lippenstift extra glans te geven ook de optie de kleur van je lippenstift aan te passen. Vind je de kleur van je lippenstift toch niet helemaal bij je look passen? Stel de kleur dan bij met lipgloss. Extra dimensie geef je aan de lipstick door er een lip gloss met glittertjes overheen te doen. 

TRANSPARANTE LIP GLOSS 

Wanneer je zoals eerder beschreven je lipgloss graag gebruikt over een lipstick heen, dan is een transparante lip gloss ook een goede optie. Deze lip gloss beïnvloedt immers de kleur van de lippenstift niet, maar geeft je wel die mooie glans. Voor een heel erg natuurlijke look kun je een transparante gloss natuurlijk ook op zich gebruiken. Wijzig je eigen lipkleur niet, maar voorzie je lippen enkel van een mooie glans. 

LIP GLOSS HELEMAAL OPMAKEN

Wie kent het niet: je ziet duidelijk nog wat lipgloss in de tube zitten, maar je krijgt het er met geen mogelijkheid uit. Zet de afgesloten tube in een glas met warm water. Door de temperatuur van het water wordt de lip gloss vloeibaarder en kan makkelijk met de applicator uit de tube gehaald worden. Geniet zo tot de laatste druppel van je favoriete lip gloss.

ONLINE LIP GLOSS BESTELLEN

In ons assortiment is er rekening gehouden met alle mogelijke kleurvoorkeuren. Kortom, altijd een passende lipgloss voor jouw favoriete look. Voor de juiste lipgloss hoef je de deur dus niet uit. Het gemak van online afrekenen en thuis laten bezorgen bestaat uit tijdbesparing en eenvoud. Jouw nieuwe producten snel uitproberen? Deze kan je al binnen 1-2 werkdagen 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen