Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag* muv 15 feb. Verzending gebeurt in plaats daarvan de 16e

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

LIP SCRUB

0 producten

Wie wil er nou geen zijdezachte lippen die vrij zijn van velletjes en schrale plekjes? Vooral in de winter kan dat een onmogelijke opgave lijken, maar 1 cosmetica product dat daar als geen ander bij kan helpen is lip scrub.

LEG DE PERFECTE BASIS MET LIPSCRUB

Vooral liefhebbers van matte, langhoudende lippenstift zullen het probleem van droge lippen herkennen. Niets benadrukt droge lippen zo erg als een langhoudende lippenstift. Ieder lijntje en velletje wordt extra zichtbaar en dat is natuurlijk niet de bedoeling bij een prachtige make up look. Sowieso is het belangrijk wanneer je begint met je make up te beginnen met het aanbrengen van lippenbalsem. Dit zorgt voor gehydrateerde lippen waar lippenstift makkelijk overheen glijdt. Soms is dit echter niet genoeg en moet je er wat meer moeite in steken. Dan is een lip scrub de oplossing.

KAN DE LIPPEN EXFOLIËREN MAKKELIJKER? 

Er zijn ook andere manieren om de lippen te scrubben in plaats van met een lip scrub, zoals met een tandenborstel of een ruwe handdoek. Hoewel dit ook effectief kan zijn, er gaat niets boven een lip scrub. Een scrub exfoliëert niet alleen de lippen, maar zorgt ook voor hydratatie en verzorging. Het aanbrengen van lippenbalsem na het gebruik van een lip scrub is nog wel aan te raden voor die extra verzorging. 

HOE VAAK MOET IK MIJN LIPPEN SCRUBBEN? 

Hoe vaak je een lip scrub gebruikt hangt helemaal af van je behoefte. Bij regelmatig gebruik van lipstick of lipstains zul je er wellicht vaker behoefte aan hebben je lippen te scrubben. Heb je een vaste dag om je gezicht te verwennen met een gezichtsmasker? Dan raden wij aan sowieso op die dag ook je lippen te verwennen door ze te scrubben en goed te hydrateren. Zorg er sowieso voor dat je altijd een lip scrub in je makeup tasje of je toilettas hebt zitten zodat je ook wanneer je een nachtje of weekendje weg bent je je lippen extra kunt verzorgen. 

LIPSCRUB ONLINE BESTELLEN

Wanneer je toch de nieuwste kleuren lippenstift of je favoriete lippenbalsem aan het bestellen bent kun je eenvoudig ook je lip scrub meebestellen. Ben je een grootverbruiker van make up en verzorgingsproducten? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want bestellingen vanaf €75 worden gratis door ons verstuurd. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen