• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

GEZICHTSREINIGING

0 producten

Een van de belangrijkste dingen die je voor je huid kunt doen is zorgen voor een goede gezichtsreiniging. Ook wanneer je geen make up gebruikt is het zeer belangrijk te zorgen voor een goede gezichtsreiniging aangezien er gedurende de dag vuil zich opstapelt op de huid, en een grondige gezichtsreiniging zorgt ervoor dat deze aan het eind van de dag verwijderd wordt. Ook 's ochtends is het belangrijk te zorgen voor een goede gezichtsreiniging zodat je de dag begint met een heerlijke frisse en schone huid. 

Welke Gezichtsverzorging Te Gebruiken? 

Welke gezichtsreiniging je gebruikt hangt af van je huidtype en je behoefte. Je kunt kiezen voor gezichtsreiniging in de vorm van een milk of gezichtsreiniging in de vorm van een face wash. Ook kun je kiezen voor gezichtsreiniging  in een micellair water. Bekijk wat de behoefte van de huid is en pas daar je gezichtsreiniging op aan. 

Gezichtsreiniging als stap in je gezichtsverzorging

Reinigen van de huid is voor een ieder belangrijk, maar zeker voor degenen die graag make-up gebruiken. De hele dag een mooie make-up look dragen is natuurlijk hartstikke leuk, maar het is wel zo belangrijk de sporen van je make-up te verwijderen van je huid. Verwijder je make-up met een goede gezichtsreiniging en breng daarna je favoriete verzorgingsproduct aan zodat je zeker weet dat de basis voor je volgende look perfect verzorgd is. Het egaal aanbrengen van make-up is immers makkelijker wanneer de huid in perfecte conditie verkeert.

Gezichtsreining door middel van olie, gel, facewash of scrub

Hoe je je huid reinigt is geheel afhankelijk van je voorkeur en de behoeften van de huid. Olie is een zeer effectieve manier om make-up te verwijderen en kan ook als eerste stap in de reiniging fungeren. Verwijder eerst de make-up en reinig daarna daadwerkelijk de huid met een reinigingsgel of een facewash. Een schuimende facewash wordt vaak als verkwikkend ervaren en veel mensen geven dan ook de voorkeur aan dit product in de ochtend. Een gezichtsscrub is een extra troef die ingezet kan worden wanneer de huid een extra verwennerij nodig heeft. Een gezichtsscrub verwijdert dode huidcellen en zorgt ervoor dat de huid er weer stralend uit ziet. 

Online gezichtsreiniging bestellen

Voor de juiste gezichtsreiniger hoef je de deur niet uit. Het gemak van online afrekenen en thuis laten bezorgen bestaat uit tijdbesparing en eenvoud. Jouw nieuwe producten snel uitproberen? Deze kan je al binnen 1-2 werkdagen verwachten.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen