Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

GEZICHTSMASKER

0 producten

Verwen je huid met een gezichtsmasker

Het aanbrengen van een gezichtsmasker is een verwenmomentje voor jezelf en zorgt ook nog eens voor extra verzorging voor je huid. Gezichtsmaskers zijn er in verschillende soorten: in crèmevorm, sheetmasker of peel off masker.

WAAROM ZOU JE EEN GEZICHTSMASKER GEBRUIKEN? 

Iedere huid heeft wel een keer een opkikker nodig, of dat nou is na een hele dag in de zon, of juist een hele dag in de kou. Ook ieder huidtype kan wel een keer een gezichtsmasker gebruiken. Heb je een vette huid? Dan kan een zuiverend gezichtsmasker uitkomst bieden. Heb je een droge huid? Verwen dan je huid met een voedend masker. Heb je een gecombineerde huid? Ook daar zijn speciale gezichtsmaskers voor, of maak gebruik van verschillende gezichtsmaskers voor verschillende zones. 

WELK GEZICHTSMASKER MOET IK KIEZEN? 

Welk gezichtsmasker je moet nemen hangt geheel af van je eigen voorkeur en de behoefte van de huid. Een sheetmasker is een snelle en makkelijke manier. Je vouwt het doordrenkte sheet uit en legt deze over het gezicht. De uitsparingen voor ogen, neus en mond wijzen je precies hoe het masker aangebracht dient te worden. Neem even een moment voor jezelf en laat dit gezichtsmasker gedurende de aangegeven tijd inwerken. Een sheetmasker is uitermate geschikt om te gebruiken tijdens bijvoorbeeld een powernap. Verwijder het sheet gezichtsmasker en veeg het indien gewenst nogmaals over de huid om ze de achtergebleven vloeistof in de huid te werken.

Peel off maskers laat je drogen op de huid en deze kun je zodra ze opgedroogd zijn simpel van de huid pellen. Dit type masker is vaak zuiverend, en is niet alleen makkelijk in gebruik, maar ook snel. 

MULTIMASKING

Multimasking klinkt spannend, maar is eigenlijk gewoon het gebruik van meerdere typen gezichtsmasker voor verschillende gebieden van het gezicht. Veel mensen hebben een vette t-zone, maar bijvoorbeeld droge wangen. Gebruik dan een zuiverend/klei gezichtsmasker voor de t-zone en een hydraterend gezichtsmasker voor de wangen. Natuurlijk kan het ook zijn day he bepaalde probleemgebieden hebt, deze kun je dan weer behandelen met een ander, specifiek gezichtsmasker. 

DE HUID BEHANDELEN NA EEN GEZICHTSMASKER

Dit ligt natuurlijk helemaal aan je plannen. Ben je van plan een avondje uit te gaan of heb je een speciale gelegenheid? Verwen de huid dan met een lekker gezichtsmasker zodat je huid in optima forma is, en de perfecte basis is voor je make up. Na het verwijderen van je masker kun je natuurlijk ook gewoon verder gaan met het aanbrengen van je nachtcrème of serum. 

GEZICHTSMASKER OP VAKANTIE

Vakantie is voor ontspanning en bijkomen, en daar hoort een gezichtsmasker zeker bij. Op vakantie is een verkwikkend en verkoelend masker een absolute must have, en een voedend en kalmerend gezichtsmasker is na een hele dag in de zon ook geen overbodige luxe. Vergeet dus ook wanneer je op vakantie gaat een gezichtsmasker (of zelfs een paar) in je toilettas te gooien. 

ONLINE GEZICHTSMASKERS GEBRUIKEN

In ons assortiment is er rekening gehouden met gezichtsmaskers voor alle bovenstaande doeleinden. Voor het juiste gezichtsmasker hoef je de deur dus niet uit. Het gemak van online afrekenen en thuis laten bezorgen bestaat uit tijdbesparing en eenvoud. Jouw nieuwe producten snel uitproberen? Deze kan je al binnen 1-2 werkdagen verwachten.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen