Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

WAXINELICHTJES

0 producten

Waxinelichtjes met geur koop je natuurlijk ook bij Alice&Jo: de webshop met geurproducten voor in huis van diverse bekende en niche merken. Houd je ervan vaak van geur te wisselen, of houd jij van een subtiele verspreiding van geur dan zijn waxinelichtjes met geur echt iets voor jou. Ze geven niet alleen op subtiele wijze geur af, maar deze kleine lichtbronnen geven de ruimte ook direct meer sfeer. Maak je woonomgeving gezelliger en laat deze lekkerder ruiken met deze handige kleine kaarsjes.

WAXINELICHTJES MET GEUR

Waxinelichtjes met geur zijn een handige manier om verschillende geuren uit te proberen zonder je meteen vast te leggen op een enorme geurkaars. Bovendien zijn ze zeer geschikt voor kleinere ruimtes die je wil voorzien van een lekkere geur. Het aanbod van geuren is zeer uitgebreid, voor iedereen is er wel een geschikte geur te vinden. Waxinelichtjes met geur geven je de mogelijkheid vaak van aroma te wisselen in je zoektocht naar je absoluut favoriete geur. De kracht van een theelichtje ligt in hun aantallen: wil je een kleine ruimte heerlijk laten geuren dan brand je er 1 of 2 of zelfs meer, maar ook in een grotere ruimte kun je deze kaarsjes ebruiken: groepeer ze dan op diverse plekken en geniet van de geur en de sfeervolle verlichting. 

HOE WAXINELICHTJES TE BRANDEN

Waxinelichtjes zitten in een aluminium cupje, en dienen geplaatst te worden in een waxinelichthouder om beschadiging van oppervlakten door warmte te voorkomen. Je kunt de ze ook gewoon neerzetten, maar let er dan op dat ze op een warmtebestendige ondergrond staan. Denk er ook eens aan waxinelichtjes rondom het bad te plaatsen wanneer je lekker in bad ligt om zo het ultieme relax moment te creëren. Uiteraard zijn er ook kaarsenhouders speciaal voor deze handige kleine kaarsjes. 

BRANDTIJD WAXINELICHTJES

Waxinelichtjes zijn verkrijgbaar in diverse brandtijden. De waxinelichtjes van Keystone Candle Company branden 4-5 uur, en die an Wax Lyrical branden wat langer met circa 6 uur. Wanneer je vindt dat de kamer met voldoende geur gevuld is dan kun je natuurlijk voortijdig het theelichtje uitblazen zodat je 'm nog een keer kunt branden. Het voordeel van he branden van meerdere waxinelichtjes tegelijk is dat de geur zich extra snel zal verspreiden en dat de waxinelichtjes minder lang hoeven branden. 

THEELICHTJES

Ben je op zoek naar theelichtjes, maar kom je overal alleen maar waxinelichtjes tegen? Wanhoop niet, theelichtjes en waxinelichtjes zijn exact hetzelfde. Probeer een nieuwe geur eens op een laagdrempelige manier uit door middel van theelichtjes, of verspreid geur makkelijk door de hele kamer met een paar strategisch geplaatste theelichtjes. Natuurlijk is het ook mogelijk uw theelichtje daadwerkelijk te gebruiken in een theewarmer. Geniet van de heerlijke geur en profiteer tegelijkertijd van het praktische nut van het theelichtje.

WAXINELICHTJES MET GEUR ONLINE BESTELLEN

Wanneer je comfortabel vanaf je bank je waxinelichtjes wilt bestellen dan is Alice&Jo jouw shop bestemming! Je kunt bij ons niet alleen terecht voor waxinelichtjes met geur, maar ook voor geurstokjes, geurkaarsen, votive kaarsjes en wax melts. Bij een besteding vanaf €50 versturen wij je bestelling gratis, en plaats je je bestelling voor 16:00 op een werkdag dan zorgen wij ervoor dat deze dezelfde dag nog verstuurd wordt. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: 9.3 / 10 - 1119 beoordelingen