Gratis verzending vanaf €75 | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

Keystone Candle

0 producten

Keystone Candle Company is een Amerikaans bedrijf dat een seer uitgebreide selectie geurkaarsen en geurproducten verkoopt die gemaakt zijn van diverse soorten was. Het bedrijf is in 1977 opgericht door Jeff en Cathy Brown die geld wilden inzamelen voor de school waar zij beiden op dat moment les gaven. Cathy's ouders, die 3 kadowinkels bezaten, kochten wat kaarsen in om te verkopen en Jeff ging door met het maken van de kaarsen in zijn kelder. Al snel werd de vraag naar de kaarsen steeds groter en kwam er naast een speciale ruimte voor het maken van de kaarsen ook een kleine winkel, en nu in 2016 werkt de 4e generatie al in het bedrijf en zijn de kaarsen zelfs in diverse tv series gespot, en zelfs in Buckingham Palace gebrand!

Keystone Candles: Betaalbare Geurkaarsen

Wat de producten van Keystone Candles onderscheidt van andere merken op de markt is niet alleen het immense aantal producten en geuren, maar ook heet zeer budgetvriendelijke prijskaartje. Aan kwaliteit wordt ook zeker niet ingeboet, want de klantvriendelijke prijs gaat niet ten koste van de kwaliteit of de geur. Op dit moment verkopen wij de Votive Candles van Keystone Candles, de waxinelichtjes en de wax melts. Alle producten hebben een zeer leuke prijs waardoor ze ideaal zijn om een aantal items uit te proberen, of om iemand een verrassend kadootje te geven.

Keystone Candles Votive Kaarsjes

Ons Keystone Candles assortiment is uitgebreid met votive kaarsjes in een groot aantal geuren. Heb je geen wax melt brander, of vind je het gezellig om kaarsjes aan te steken dan zijn de votive kaarsen een echte uitkomst. De votive kaarsjes branden maar liefst circa 15 uur, dus je kunt lekker lang genieten van de door jou gekozen geur. Brand verschillende votive kaarsjes om de geur lekker te verspreiden in je huis, of combineer zelfs geuren voor een uniek aroma. 

Keystone Candles Tea Lights

De waxinelichtjes van Keystone Candles mochten natuurlijk niet onbreken in ons assortiment, dus ook de Keystone Candles theelichtjes zijn tegenwoordig in een groot aantal geuren gewoon online te koop bij Alice&Jo. Nog meer dan de votive kaarsjes zijn waxinelichtjes bijzonder geschikt om te verspreiden door de kamer, of om diverse geuren te combineren. De theelichtjes branden 4-5 uur waardoor je er lekker lang van kunt genieten. De waxinelichtjes zijn per stuk te koop zodat je makkelijk en voordelig diverse geuren kunt uitproberen voordat je je vastlegt op 1 geur.

Keystone Candles Wax Melts

Een van de absoluut best verkochte producten van Keystone Candles zijn de wax melts. Er is een aantal vertrouwde geuren verkrijgbaar, maar Keystone Candle Company komt ook zeer verrassend uit de hoek met een aantal absoluut verrassende geuren. De wax melts worden verkocht per 6 in een verpakking, en zijn makkelijk af te breken. Breek 2-3 blokjes af van verschillende geuren om zo je eigen unieke geurcombinatie te maken en geniet van het heerlijke aroma. 

Keystone Candles Online Bestellen

Dit Amerikaanse kaarsenmerk kun je eenvoudig en snel online bestellen bij Alice&Jo. De votive kaarsjes, waxinelichtjes en wax melts van dit merk geven je meer dan voldoende keuze, en bij een bestelling van €50 of meer versturen wij je zorgvuldig gemaakte selectie producten helemaal gratis. Bestel je de producten voor 16:00 op een werkdag dan zorgen wij dat je bestelling dezelfde dag nog verstuurd wordt. 

 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen