Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

Wax Lyrical Fired Earth

0 producten

Wax Lyrical is al jaren een bekend merk vanwege hun onder andere heerlijke geurende geurkaarsen en reed diffusers, en door hun samenwerking met het merk Fired Earth is hun populariteit alleen maar verder toegenomen.

Inspiratie

De inspiratie voor de Wax Lyrical Fired Earth collectie zijn verschillende theesoorten, zoals Earl Grey, zwart thee, groene thee en witte thee. Wax Lyrical heeft hier een hele collectie omheen gebouwd, en de geuren zijn uniek, smaakvol, subtiel en niet te overheersend. Deze geuren zullen uw woning direct meer sfeer geven. 

Bijzonder ontwerp

De producten van de Fired Earth collectie zijn prachtig vormgegeven en hebben een chique uitstraling die in geen enkel interieur zal misstaan. Sterker nog, ze zullen een stijlvolle aanvulling zijn zonder alle aandacht op te eisen. De ontwerpen zijn smaakvol uitgevoerd, en vooral de Wax Lyrical Fired Earth candle tins zijn erg leuk omdat deze na het opbranden van de kaars nog gebruikt kunnen worden voor het opbergen van kleine spulletjes, of puur ter decoratie gebruikt kunnen worden. 

Uitbreidende collectie

De Wax Lyrical Fired Earth collectie wordt steeds verder uitgebreid, waardoor steeds meer theesoorten aan bod komen, en er steeds meer heerlijke geurcombinaties gemaakt kunnen worden. Hoewel de Wax Lyrical Fired Earth geuren niet seizoensgebonden zijn biedt een grotere collectie je wel de mogelijkheid van seizoen tot seizoen de geuren af te wisselen om beter aan te sluiten bij je behoeften. 

Nieuwe productvarianten

In eerste instantie begon de Wax Lyrical Fired Earth collectie met geurkaarsen en reed diffusers, maar de nieuwe toevoegingen zijn room mists en theelichtjes. Door deze uitbreiding kun je op nog meer manieren genieten van de heerlijke geuren die de Wax Lyrical Fired Earth Collectie te bieden heeft. De reed diffuser refills bieden je je de gelegenheid om je favoriete reed diffuser steeds opnieuw bij te vullen. Wel is aan te raden af en toe nieuwe geurstokjes in de reed diffuser te plaatsen. 

Wax Lyrical Fired Earth online bestellen

De Wax Lyrical Fired Earth producten bestel je eenvoudig online bij Alice&Jo. Heb je je favoriete geur ontdekt dan bestel je eenvoudig steeds weer aanvulling. Plaats je voor 16:00 op een werkdag je bestelling dan word je bestelling dezelfde werkdag nog door ons verstuurd. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen