Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag* muv 15 feb. Verzending gebeurt in plaats daarvan de 16e

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

MAKE UP KWASTEN SET

0 producten

Een make up kwasten set  is ideaal wanneer je op zoek bent naar een al samengestelde set make up kwasten voor het creëren van een totale look of bijvoorbeeld alleen een ooglook. Wat de selectie is van de kwasten is afhankelijk van het type make up kwastenset, maar voor ieder doeleinde is er wel een geschikte make up kwasten set.

MAKE UP KWASTEN SET VOOR EEN OOGLOOK

Er zijn kwastensets die bestaan uit een selectie make up kwasten die speciaal bedoeld zijn voor het creëren van een ooglook. Je vindt in zo'n make up kwaten set bijvoorbeeld een blending brush, een crease brush en een all over brush die oogschaduw allemaal op een andere manier aanbrengen. Begin je net met make up dan zul je misschien nog niet meteen de noodzaak inzien van het hebben van verschillende make up kwasten speciaal voor de ogen, maar naarmate je looks gedetailleerder worden zul je steeds meer behoefte krijgen aan make up kwasten voor bepaalde doeleinden en dus aan een make up kwasten set

MAKE UP KWASTEN SET VOOR DE WENKBRAUWEN

Er zijn ook kwastensets die uitsluitend make up kwasten voor het in model brengen van de wenkbrauwen. Je vindt in zo'n make up kwasten set ook een pincet, en kwastjes voor het aanbrengen van wenkbrauwproducten zoals wenkbrauwpoeder. De afgelopen jaren zijn wenkbrauwen steeds belangrijker geworden, dus een make up kwasten set als deze is onontbeerlijk geworden. 

MAKE UP KWASTENS ET VOOR CONTOUREN

Een andere beauty trend die ieder jaar lijkt toe te nemen is het contouren van het gezicht. Mensen weten steeds beter hoe te werken met licht en schaduw zodat het gezicht extra definitie wordt gegeven. Contourkwasten zijn doorgaans steviger zodat contouring make up geblend kan worden om harde lijnen te voorkomen. Door je contour product, blusher en highlighter aan te brengen met de perfecte kwasten voor die toepassing creëer je het optimale resultaat.  Met een make up kwasten set heb je dus alle noodzakelijke hulpmiddelen bij de hand.

HET GEMAK VAN EEN MAKE UP KWASTEN SET

Wat handig is aan een make up kwasten set hoeft eigenlijk niet toegelicht te worden, want je hebt in 1 set alles wat je nodig hebt voor een complete make up look. Neem je make up kwasten set op vakantie mee in je toilettas en zelfs op vakantie kun je je make up doen zoals je gewend bent.

ONLINE JE MAKE UP KWASTEN SET BESTELLEN

Door je make up kwasten set online te bestellen heb je direct mooi op een rij wat er allemaal verkrijgbaar is, en wat er daadwerkelijk op voorraad is. Bestel je make up kwastenset bij Alice&Jo op een werkdag voor 16:00 en je bestelling wordt dezelfde dag verstuurd. Bij bestellingen vanaf €50 wordt je bestelling ook nog eens gratis door ons verstuurd. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen