Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

MAKE UP SPONS

0 producten

Het aanbrengen van makeup met een make up kwast was tot enkele jaren geleden nog de meest bekende optie, inmiddels hebben de make up sponzen voor veel mensen hun trouwe make up kwasten grotendeels vervangen. Make up sponzen zijn vooral bekend voor het aanbrengen van foundation, maar er zijn meer toepassingen voor dit make up accessoire.

FOUNDATION AANBRENGEN MET EEN MAKE UP SPONS

Vooral voor het aanbrengen van foundation is de make up spons een echte uitkomst. Het is belangrijk de spons voor gebruik vochtig te maken met water, en overtollig vocht uit de spons te knijpen. Het vochtig maken van de spons voorkomt dat de make up spons foundation absorbeert en het zorgt voor een streeploze finish. Het gebruik van een make up spons is anders dan wanneer foundation wordt aangebracht met een make up kwast. De make up spons dient namelijk niet over de huid geveegd te worden, maar gebruik de make up spons om je foundation op de huid te deppen. Op die manier is een streeploze perfecte finish gegarandeerd, en is de make up spons ook ideaal voor het opbouwen van de dekking van foundation. Probeer ook eens een setting spray of een primer spray voor het tussendoor bevochtigen van je make up spons. Door geen water maar bijvoorbeeld Skindinavia te gebruiken voor het bevochtigen van de spons kan de finish van je foundation nog perfecter zijn.

BEAUTYBLENDER

De Beautyblender is zonder twijfel de meest bekende make up spons op de markt. Dit baanbrekende product heeft de manier waarop veel mensen hun make up aanbrengen drastisch veranderd en verbeterd. De Beautyblender is verkrijgbaar in diverse kleuren, maar alle kleuren zijn gemaakt van hetzelfde materiaal, en werken op dezelfde wijze. Het voordeel van diverse kleuren Beautyblenders is dat makkelijk te onderscheiden is welke spons je voor welk type product hebt gebruikt. Voor visagisten is het gebruik van diverse kleuren Beautyblender dan ook echt een uitkomst. 

MAKE UP SPONS NIET ALLEEN VOOR FOUNDATION GEBRUIKEN

Hoewel het aanbrengen van foundation het meest voor de hand liggend is voor een make up spons, is het echt zonde om niet verder te kijken dan dat. Probeer ook eens het aanbrengen van primer, concealerhighlighterbronzer en blusher met een make up spons. Voor het aanbrengen van concealer onder de ogen, of bijvoorbeeld rondom de neus zijn er ook extra kleine make up sponzen verkrijgbaar waarmee je net wat preciezer kunt werken. Nog een toepassing voor de make up spons is het contouren van het gezicht. Met een make up spons is het een fluitje van een cent om harde lijnen te voorkomen en te zorgen voor een natuurlijke contour. Door de veelzijdigheid van dit product zal hij al snel onmisbaar zijn in je make up collectie, dus zelfs op vakantie of op reis zul je niet zonder kunnen. Zorg er dan ook voor dat je ook in je toilettas ook een make up spons hebt zitten. 

REINIGING

Zoals met alle make up accessoires is het zeer belangrijk de make up spons grondig te reinigen. Gelukkig zijn hiervoor speciale producten voor verkrijgbaar, zodat je weet dat je steeds weer begint met een schone make up spons en je geen bacteriën verspreidt over het gezicht. 

 

 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen