Gratis verzending vanaf €75 | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

SHAMPOO & CONDITIONER

0 producten

Shampoo een conditioner lijken misschien niet perse onder beauty te vallen maar worden gezien als verzorging, terwijl ze zo bepalend kunnen zijn. Mooi verzorgd haar maakt het plaatje immers helemaal af. Met de juiste shampoo en conditioner zorg je voor doelgerichte verzorging van je haren, en zorg je ervoor dat je haren precies krijgen waar ze behoefte aan hebben. 

SHAMPOO VOOR IEDERE HAARSOORT

Heb je droog haar dan zul je behoefte hebben aan een intensief verzorgende shampoo met bijvoorbeeld arganolie of kokosolie. Heb je fijn of futloos haar dan wil je een shampoo die het haar niet verzwaart maar juist meer volume geeft. Heb je krullen dan ben je op zoek naar een shampoo die de krullen mooi in vorm houdt en pluis tegen gaat. Kortom, voor ieder type haar is er een specifieke shampoo en conditioner. 

CONDITIONER & DROOGSHAMPOO

Je kunt ervoor kiezen conditioner over het hele haar aan te brengen, maar kijk eens kritisch naar je haar? Heb je alleen maar droge haarpunten dan is het helemaal niet nodig over de hele lengte van het haar conditioner aan te brengen. Breng dan alleen conditioner aan in de punten van het haar, wat ook weer voorkomt dat het haar verzwaard wordt. 

Een andere type product is droogshampoo. Droogshampoo kan een echte lifesaver zijn. Begint je haar vettig te worden maar heb je geen tijd  (of zin) om je haar te wassen? Dan kan droogshampoo een echte uitkomst zijn. Spray de droogshampoo bij de aanzet van het haar, wrijf deze met de vingers goed in waardoor de droogshampoo de olieën goed kan absorberen, en borstel de droogshampoo met een borstel uit. Je zult zien dat je haar een heuse opkikker heeft gekregen en er weer even tegen aan kan. Droogshampoo kan ook gebruikt worden voor het creëren van meer body. Vaak zit je haar de dag nadat je je haar hebt gewassen immers het best, en door juist dan droogshampoo in te zetten behoudt je haar frisheid maar profiteer je van het extra volume.

HAARVERZORGING MEENEMEN OP VAKANTIE

Denk er ook aan op vakantie eventueel andere varianten haarverzorging mee te nemen dan je normaal gesproken gebruikt. Ga je veel zwemmen in de zee of in een zwembad? Dan kan het raadzaam zijn een extra voedende shampoo en conditioner mee te nemen, of gebruik eens een haarmasker. Van het merk Organix vind je in onze webshop een hoop varianten haarverzorging, voor ieder haartype is er eeh geschikte variant. Wanneer je je toilettas inpakt voor vakantie is het dus zeker aan te raden eens kritisch naar je haarverzorging te kijken. 

ONLINE HAARVERZORGING BESTELLEN

In ons assortiment is er rekening gehouden met alle mogelijke voorkeuren. Kortom, altijd een passende shampoo & conditioner voor jouw haarsoort. Voor de juiste (droog)shampoo & conditioner hoef je de deur dus niet uit. Het gemak van online afrekenen en thuis laten bezorgen bestaat uit tijdbesparing en eenvoud. Jouw nieuwe producten snel uitproberen? Deze kan je al binnen 1-2 werkdagen verwachten.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen