• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

Organix

0 producten

OGX is een merk dat volledig om beauty draait. OGX houdt ervan om anders te zijn, van hun ingrediënten, de vorm van hun flessen en hun zoektocht naar duurzaamheid. OGX streeft het niet naar haar er perfect uit te laten zien, maar wel voller, zachter, minder pluizig en veerkrachtiger, en dit alles terwijl het de haren ook onweerstaanbaar laat ruiken.

OGX Shampoo & Conditioner

OGX heeft een uitgebreide verzameling producten voor ieder type haar. Populaire OGX collecties zijn onder andere de Marokkaanse Arganolie collectie, Braziliaanse Keratine collectie en Kokosmelk, maar dit merk heeft uiteraard veel meer te bieden. Naast shampoos en conditioners in verschillende geuren is er ook een veelvoud producten te krijgen voor specifieke zorg. In de diverse collecties haarverzorging van OGX vind je sowieso een shampoo en een conditioner. Deze producten werken het beste wanneer je ze samen gebruikt. De shampoo en conditioner versterken elkaars werking waardoor je optimaal profiteert van de effecten van de producten.

OGX Online Bestellen

Hoewel je de producten van OGX ook in de winkel kunt vinden, heb je online de meeste keuze. Is je oog gevallen op een variant die in de winkel niet te krijgen is, of vind je het net zo makkelijk om online te bestellen en het aan de deur bezorgd te krijgen, dan bestel je je OGX producten toch gewoon online? Bij Alice&Jo vind je een uitgebreide selectie producten van OGX, en bestel je in totaal voor een bedrag vanaf €50 dan word je bestelling gratis verstuurd. Wil je het extra snel in huis hebben? Zorg er dan voor dat je op een werkdag voor 16:00 bestelt, want dan versturen wij je bestelling dezelfde dag nog!

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen