Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

OOGSCHADUW

0 producten

Een klassieker binnen de make-up wereld. Al eeuwenlang maken mensen er gebruik van en een makeup look is niet denkbaar zonder zorgvuldig aangebrachte oogschaduw. Het is een product dat het grootste aanbod in kleuren heeft en diverse finishes. Je kunt kiezen voor een matte finish, een metallic finish of een satin finish. Wat betreft kleuren oogschaduw kun je je laten leiden door je bui, je kleding, het seizoen of je creativiteit. Hoeveel verschillende kleuren oogschaduw je gebruikt per look hangt helemaal af van je voorkeur. Echt mooie kleuren oog make up kunnen al alleen een prachtige look creëren, maar een tweede kleur kan meer dimensie toevoegen. Probeer gewoon eens wat dingen uit en kijk wat je kunt creëren. Oefening baart kunst, dus blijf proberen en verbluf jezelf.

OOGSCHADUW IN VERSCHILLENDE FINISHES

Oogschaduw is een snelle en makkelijke manier om jezelf een compleet andere look te geven. Door de jaren heen is er een aanzienlijke variëteit in kleuren en finishes op de markt gekomen omdat de wensen van de gebruiker steeds veranderen en er steeds nieuwe kleuren populair zijn. Het is verkrijgbaar in diverse finishes zoals glitter, matte, metallic of satin maar ook in verschillende applicaties. Je kunt kiezen uit creme oogschaduw (basis en oogschaduw in een), poeder  (droog of nat aan te brengen) of losse oogschaduw voor een extreem diepe pigmentatie. Bij glitteroogschaduw wordt het aangeraden een primer te gebruiken om de oogschaduw op de plek te houden. 

VERSCHILLENDE KLEUREN OOGSCHADUW

Oogschaduw is een makeup product dat verkrijgbaar is in ontelbare kleuren die op zich gebruikt kunnen worden of met elkaar vermengd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld een aan intense smokey eye waar lichte en donkere kleuren oogschaduw samenkomen in een mysterieuze en indrukwekkende oogopslag. Deze kun je extra impact geven met een mooi paar nepwimpers
Een lichte kleur oogschaduw kan over het gehele ooglid aangebracht worden met bijvoorbeeld een donkerdere kleur in de crease en langs de wimperrand. Gebruik het ook aan de binnenkant van het oog om het oog opener te laten lijken.Voor verschillende kleuren ogen werken specifieke kleuren complementair. Paars werkt bijvoorbeeld bijzonder goed met groene ogen, en zo heeft iedere oogkleur een complementair kleurenpalet. Laat je echter hierdoor niet beperken, en durf gewoon te experimenteren met verschillende kleuren oogschaduw om zo de look te creëren die het best bij je past. 

OOGSCHADUWPALETTEN

Ben je een echte make up liefhebber, dan gebruik je waarschijnlijk meerdere kleuren oogschaduw voor het creëren van je looks. In dat geval zijn oogschaduwpaletten een echte uitkomst. Oogschaduwpaletten zijn dusdanig samengesteld dat de kleuren perfect met elkaar samen gaan en geven je een mooie selectie kleuren in 1 handige verpakking. Neem je oogschaduwpalet mee in je make up tasje, en geniet van de veelzijdigheid. Ga je direct na het werk nog uit? Gebruik het oogschaduw palet dan om je look van dag naar nacht te brengen. 

WELKE KWASTEN TE GEBRUIKEN?

Ook de kwasten die gebruikt worden voor het aanbrengen van oogschaduw zijn verkrijgbaar in verschillende types. Er zijn blending brushes, all over brushes, detailer brushes. De kwasten stellen je in de gelegenheid enorm precies te werken. De kwasten zijn ook in verschillende materialen verkrijgbaar, want een creme oogschaduw is bijvoorbeeld makkelijker aan te brengen met een kwast met synthetisch haar. Hoewel de kwasten er voor verschillende toepassingen zijn, raden wij toch altijd aan zelf uit te proberen wat je fijn vindt. Een goede kwast zal direct bijdragen aan de kwaliteit van je look. Uiteraard zijn al deze verschillende kwasten ook te koop in onze webshop, en kun je er ook voor kiezen een complete kwastenset aan te schaffen zodat je in 1 keer diverse kwasten hebt om uit te kiezen. 

MAKEUP ONLINE BESTELLEN

Bestel eenvoudig en snel je makeup online, en heb je bestelling snel in huis. Bij een bestelling vanaf €75 wordt je bestelling ook nog eens gratis verstuurd. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen