• Woensdags wordt er niet verstuurd
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

OOGSCHADUWKWASTEN

0 producten

Wanneer je graag uitgebreide ooglooks creëert en het fijn vindt gedetailleerd te kunnen werken dan zijn oogschaduwkwasten een onmisbaar onderdeel van je make up collectie. Je zult dan wellicht een aantal varianten hebben waarvan je meer dan 1 exemplaar hebt omdat je ze zo graag gebruikt, maar je zult dan ook oogschaduwkwasten hebben die voor zeer specifieke doeleinden bedoeld zijn.

BLENDING OOGSCHADUW KWASTEN

Dit type make up kwast is een van de meest bekende oogschaduwkwasten omdat hij eigenlijk onmisbaar is. De naam zegt het eigenlijk al, maar een blending brush zorgt ervoor dat je kleuren oogschaduw perfect met elkaar kunt blenden. De vorm van dit type kwast bepaalt hoe precies je ermee kunt werken. Tevens is hij er in verschillende materialen, afhankelijk van het type oogschaduw waarmee je werkt.

VEELZIJDIGE OOGSCHADUW KWASTEN

Dat er zeer veel verschillende oogschaduwkwasten zijn betekent natuurlijk niet dat je niet zelf kunt bepalen wat voor jou het best werkt. Experimenteer met verschillende kwasten en verschillende oogschaduwkwasten om te ontdekken wat voor jou het best werkt en wat voor welk effect het handigst is. De ene keer zul je bijvoorbeeld ook je oogpotlood willen smudgen, waarvoor je een speciale kwast nodig hebt, de volgende keer zul je een zeer cleane eyeliner willen en weer een volgende keer heb je voldoende aan een enkele kwast omdat je over het gehele ooglid dezelfde kleur oogschaduw draagt. 

OOGSCHADUWKWASTEN VOOR IEDERE PORTEMONNEE

Niet iedereen heeft hetzelfde budget, en niet iedereen is bereid even veel geld uit te geven aan make up, en het goede nieuws is dat er voor iedereen betaalbare oogschaduwkwasten zijn. De kwasten van Real Techniques zijn inmiddels al jaren een begrip en worden gewaardeerd voor hun prijs/kwaliteit verhouding.
De oogschaduwkwasten van Sedona Lace staan erom bekend dat ze verkrijgbaar zijn in een groot aantal varianten die voor zeer specifieke doeleinden ingezet kunnen worden. 

OOGSCHADUWKWASTEN ONLINE BESTELLEN

Heb je eenmaal een selectie kunnen maken uit ons uitgebreide assortiment, dan wil je he oogschaduwkwasten natuurlijk ook snel in huis hebben. Plaats je bestelling dan op een werkdag voor 16:00 en wij zorgen ervoor dat het nog dezelfde werkdag verstuurd wordt. Bij een besteding vanaf €50 wordt je  bestelling geheel kosteloos doos ons verstuurd. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen