• Woensdags wordt er niet verstuurd
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

WAT IS CONCEALER

0 producten

Concealer is voor velen een onmisbaar make up product omdat het oneffenheden en verkleuringen camoufleert en zorgt voor een perfect egale teint in combinatie met foundation. Ben je gezegend met een prachtige huid en heb je slechts af en toe een oneffenheidje dan heb je wellicht voldoende aan het gebruik van een concealer. 

Verkleuringen

Voor verkleuringen, zoals roodheid, wallen en een vale teint je een een corrector gebruiken,  maar in sommige gevallen volstaat een concealer. De combinatie van beide producten werkt ook uitstekend: corrigeer de verkleuring met een concealer en gebruik vervolgens een concealer om te egaliseren. Het ligt er helemaal aan hoe dekkend jij de uiteindelijke finish wilt hebben hoeveel stappen je doorloopt om een verkleuring te corrigeren. Vind jij het niet erg om nog enigszins wat kleurverschillen te zien dan kun je ook kiezen voor enkel een concealer en vervolgens een foundation. Ook de manier waarop je deze aanbrengt zal de dekking beïnvloeden. 

Verschillende Soorten Concealer

Er zijn verschillende soorten concealer op de markt, dus bekijk goed wat je wensen zijn en zoek een concealer die daaraan voldoet. Er zijn vloeibare concealers die zeer geschikt zijn voor grotere gebieden, zoals onder de ogen. Deze variant wordt veel gebruikt om gebieden lichter te maken, zoals het midden van het voorhoofd, rondom de neus en mond en het gebied onder de ogen. Vervolgens kan dan een foundation gebruikt worden. 
Ook zijn er creme concealers die wat dikker zijn van textuur. Deze bieden vaak wat meer dekking en zijn bijzonder geschikt voor het wegwerken van oneffenheden. Breng deze zeer gericht aan op bepaalde plekjes en breng vervolgens een foundation aan op het gehele gezicht. Hoe je verschillende soorten concealer aanbrengt is ook anders. Een zeer dikke concealer kun je vaak beter met je vinger aanbrengen zodat deze door de warmte van de huid en de wrijving beter versmelt. Wil je heel erg precies werken dan is een make up kwastje de beste manier van applicatie. 

Concealer als Oogschaduw Primer

Wil je een egale basis creëren voor je oogschaduw en heb je wat last van verkleuring op de oogleden, dan kan concealer een uitstekende oplossing daarvoor zijn. Tevens zal de concealer ervoor zorgen dat de oogschaduw iets heeft om zich aan te hechten en kun je langer van je ooglook genieten. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen