Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

NAGELVERZORGING

0 producten

Nagelverzorging is een verzamelnaam voor producten die zorgen voor gezondere nagels en nagelriemen, want ook nagelriemen zijn zeer belangrijk voor de gezondheid van de nagels.
Natuurlijk is het ontzettend leuk om druk in de weer te gaan met het uitzoeken van de perfecte kleur nagellak, maar voordat je in de weer gaat met nagellak, vergeet ook zeker niet eerst de nagels te verwennen met nagelverzorging.

Is Nagelverzorging Noodzakelijk?

Zeker wanneer je regelmatig je nagels lakt en dus ook werkt met nagellak remover is het raadzaam ook gebruik te maken van nagelverzorging om te voorkomen dat nagels en nagelriemen uitdrogen. Ook wanneer je nagels snel breken of scheuren is het verstandig te investeren in nagelverzorging. Een nagelverharder is een kuur die ervoor zorgt dat nagels harder worden en dus minder snel scheuren en afbreken. 

Nagelriemolie

Nagelriemolie is een belangrijk product binnen nagelverzorging, want het zorgt voor zachtere nagelriemen die makkelijker teruggeduwd kunnen worden. Voordat je begint aan je manicure masser je de nagelriemolie in, en verwijdert het restant nog voordat je je basecoat aanbrengt. 

Barry M Nagelverzorging

De meesten van ons zullen Barry M vooral kennen van hun make up, maar ze hebben ook een aantal prachtige producten op het gebied van nagelverzorging, die niet alleen zeer effectief zijn maar tevens makkelijk in gebruik en betaalbaar. Barry M nagelverzorging is in veel gevallen multifunctioneel waardoor je niet allemaal stappen hoeft te doorlopen. Dit maakt de producten ook ideaal om mee te nemen op vakantie voor een vakantie manicure, dus vergeet niet een flesje mee te nemen in je toilettas

Nagelvijlen

Het klinkt misschien vreemd om een nagelvijl nagelverzorging te noemen, maar dat is toch echt wat het is. Een goede nagelvijl, mits goed gebruikt, voorkomt rafels in de nagels die kunnen zorgen voor poreuze nagels. Breng je nagels perfect in model met een nagelvijl en ga door naar de volgende stap. 

Nagelverzorging Online Bestellen

Wanneer je je keuze hebt gemaakt uit ons assortiment nagelverzorging wil je het natuurlijk ook zo snel mogelijk in huis hebben. Bij een bestelling vanaf €75 wordt je bestelling ook nog eens gratis door ons verzonden. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen