• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

Montagne Jeunesse

0 producten

Montagne Jeunesse staat al jaren bekend om hun niet alleen betaalbare, maar vooral fantastische gezichtsmaskers. Deze gezichtsmaskers zullen zeker in de smaak vallen, want de diverse varianten sluiten uitstekend aan op de diverse huidtypen. Bestel je Montagne Jeunesse gezichtsmaskers op een werkdag voor 16:00 en wij versturen ze dezelfde dag nog zodat u er lekker snel van kunt genieten. 

Montagne Jeunesse Tube Gezichtsmasker

Hoewel vele van u Montagne Jeunesse vooral zullen kennen van de handige sachet gezichtsmaskers, hebben wij ervoor gekozen u de Montagne Jeunesse tube gezichtsmaskers aan te bieden. Deze zijn in verhouding uiteraard voordeliger, en vooral ideaal wanneer u de perfecte variant voor uw huidtype al hebt gevonden. Met een handige tube bent u ervan verzekerd dat u in ieder geval voldoende heeft voor ongeveer 15 toepassingen. 

Montagne Jeunesse Gezichtsmasker gebruiken

Natuurlijk zijn we niet altijd in de gelegenheid om lekker de tijd te nemen voor onze gezichtsverzorging, maar probeer zo vaak als mogelijk die tijd wel te nemen en er een heuse beautybehandeling te nemen. Ga uitgebreid in bad, zet wat muziek aan voor de ultieme ontspannende omgeving, en breng het gezichtsmasker aan op een schone huid. Terwijl u in bad ligt hoeft u verder nergens aan te denken en u kunt het Montagne Jeunesse masker z'n werk laten doen. Na het verwijderen van het gezichtsmasker ziet uw huid er niet alleen prachtig stralend uit, maar u bent ook nog eens bijgekomen. 

Montagne Jeunesse Online Bestellen

Bestel uw Montagne Jeunesse gezichtsmaskers snel en eenvoudig online. Bestelt u in het weekend? Dan wordt de bestelling maandag door ons verstuurd. Op werkdagen wordt uw bestelling, mits voor 16:00 geplaatst, nog dezelfde dag verstuurd. Stel deze extra verwennerij voor uw huid niet langer uit, en bestel Montagne Jeunesse gezichtsmaskers nog vandaag online bij Alice&Jo

 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen