Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

Love & Toast

0 producten

Love & Toast is een kleurrijk en vrolijk merk waarvan je bij Alice&Jo de lippenbalsems kunt vinden.

Love&Toast is ontworpen door Margot Elena en heeft een simpele filosofie:”het is net zo belangrijk om goed te doen als om er goed uit te zien”. Een deel van de opbrengst van alle verkopen wordt dan ook door Love&Toast gedoneerd aan Regional Affiliates of Girls.Inc

VERSCHILLENDE SMAKEN LOVE&TOAST

De lippenbalsems van Love&Toast zijn verkrijgbaar in een aantal vrolijke en lekkere smaken die je niet snel terug zult vinden bij andere merken. Ze hebben allemaal gemeen dat ze zoet maar fris zijn, en ze brengen je allemaal direct in een zomerse stemming. Veel van de smaken hebben een fruit element, en dat gecombineerd met bijvoorbeeld munt of gember om het een extra dimense te geven.

LOVE&TOAST ALS KADOOTJE

Door hun vrolijke verpakkingen, van het doosje tot het potje waar de lippenbalsem in zit, zijn de lippenbalsems van Love&Toast bijzonder geschikt als kadootje. Kies een van de lippenbalsems van Love&Toast uit en combineer dat met een lekker verzorgingsproduct voor het gezicht of lichaam, of doe iemand 2 of 3 verschillende smaken lippenbalsem kado.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen