• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

Inecto

0 producten

Inecto beschrijft zichzelf als een vrolijk, feel good Engels merk. Inecto laat zich inspireren door de natuur en de basis van alle producten van Inecto is dan ook een van de mooiste geheimen van de natuur: notenolie. De producten van Inecto bestaan voor 98% uit natuurlijke ingrediënten en duurzaam geoogste olie.

Inecto Argan 

Waarom Arganolie? Arganolie is als voeding voor je haar en levert intensieve hydratatie en wordt door Inecto gebruikt in shampoo en conditioner. Arganolie is een uitkomst tegen beschadigd en dof haar.

Inecto Coconut

Waarom kokos? Kokosolie is een effectieve en heerlijke manier om haar en huid te voeden. Bij Inecto vind je dit ingrediënt dan ook terug in een uitgebreide selectie producten om de huid te voeden en het haar te verzorgen. Kokosolie is zeer effectief om droog en pluizend haar tegen te gaan en geeft het haar als bonus een hemels tropische geur.

Inecto Online Bestellen

De producten van Inecto bestel je makkelijk online. Inecto kun je natuurlijk ook samen met een van de andere leuke producten uit ons assortiment bestellen, en bestel je voor €50 of meer dan versturen wij je bestelling geheel gratis. Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 zijn geplaatst versturen wij dezelfde dag, zodat je snel kunt genieten van je Inecto producten. 

 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen