Gratis verzending vanaf €75 | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

Hurraw!

0 producten

Hurraw! is ontstaan uit de persoonlijke obsessie de perfecte lippenbalsem te creëren, maar dan wel gemaakt van geheel natuurlijke, organische en veganistische ingrediënten…en met meer dan genoeg keuze in smaken.De lippenbalsem moest ook voldoen aan een groot aantal criteria: niet stug, niet plakkerig, niet te zoet, niet te sterk geurend, niet te glanzend, en het moest makkelijk in je broekzak kunnen de hele dag zonder te smelten.De lippenbalsems van dit eigenwijze merk worden gemaakt van fair trade, organische ingrediënten en worden met de hand gemaakt in Amerika. Het credo van Hurraw! is ook zeker te prijzen: het concept gaat voor de omzet, de consument gaat voor de maker en het individu gaat voor het collectief. 

Lippenbalsem Smaken

De lippenbalsems van Hurraw! zijn verkrijgbaar in een groot aantal smaken, en de een is nog lekkerder dan de ander. Wat de smaken allemaal gemeen hebben is dat ze niet overheersend zijn of kunstmatig ruiken. Dit komt door het gebruik van natuurlijke en veganistische ingrediënten. Voor mensen die überhaupt niet houden van een lippenbalsem met een smaakje is er ook een geurloze variant die net zo voedend is als de andere varianten maar geen geur heeft. Natuurlijk hoef je je niet vast te leggen op 1 smaak en kun je diverse smaken uitproberen om zo te ontdekken welke smaak lippenbalsem je absolute favoriet is. 

Ayurvedische Lippenbalsem

Speciaal voor degenen die zich bezig houden met de Ayurvedische geneeswijze heeft Hurraw! een serie lippenbalsems ontwikkeld die overeen komen met de 3 Dosha's: wind, vuur & water en water & aarde. Voor iedere Dosha is er een andere lippenbalsem. Wanneer Ayurvedische geneeswijze uw interesse heeft dan zijn deze lippenbalsems een mooi verzorgingsproduct dat aansluit op deze interesse. Wat niet alleen voor deze collectie geldt, maar voor alle lippenbalsems van dit merk: iedereen, ongeacht hun levenswijze, kan genieten van deze heerlijke lippenbalsems. 

Lippenbalsem Met Kleur

Er is aan iedereen gedacht, want voor de liefhebbers van een getinte lippenbalsem zijn er ook enkele varianten ontwikkeld die een kleurtje hebben. Dit zijn de varianten Black Cherry en Cinnamon. Beide hydrateren de lippen zoals wij van Hurraw! gewend zijn maar voorzien ze ook van een kleurtje. Het is dus niet langer een kwestie van moeten kiezen tussen verzorging over schoonheid, want de lippenbalsems met kleur voorzien in beide behoeften. 

Hurraw! Online Bestellen

Probeer deze heerlijke lippenbalsems eens en steun fair trade en organische boeren en leveranciers, en doe je lippen een plezier.Alle varianten lippenbalsem bestelt u online eenvoudig bij Alice&Jo. Plaatst u uw bestelling op een werkdag voor 16:00 dan versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag. Bij bestellingen vanaf €50 wordt uw bestelling kosteloos door ons verzonden. Er is dus geen reden meer om niet lekker veel varianten uit te proberen. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen