Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

Goose Creek Candle

0 producten

Goose Creek is een Amerikaans bedrijf dat zich specialiseert in het vervaardigen van heerlijk geurende kaarsen en wax melts. Het bedrijf is gebaseerd op de droom van Melvin Meece om zijn eigen bedrijf te bezitten. Zoon Chuck is in de jaren '90 begonnen met het inmiddels immens populaire bedrijf, en inmiddels werkt de volgende generatie Meece's ook al bij Goose Creek. Goose Creek heeft duizenden verkooppunten in Amerika en is in Europa ook bij Alice&Jo te koop.

Goose Creek Candles

De geurkaarsen van Goose Creek zijn in diverse formaten te koop waardoor je kunt kiezen voor welk aantal branduren je gaat. Goose Creek candles zijn ook te koop met 1 of meerdere lonten. De 3 Wick geurkaarsen zijn wat breder van formaat, en de 3 lonten zorgen voor een gelijkmatigere branding van de kaarsen. Goose Creek heeft een zeer uitgebreide selectie vaste geuren die het hele jaar verkrijgbaar zijn, maar voor de verschillende seizoenen bringen zij limited edition geurkaarsen uit die bijzonder geschikt zijn voor het desbetreffende seizoen. Deze geurkaarsen zijn een zeer effectief hulpmiddel om direct in de stemming voor dat seizoen te komen. 

Goose Creek Wax Melts

Goose Creek verpakt hun wax melts in handige hersluitbare verpakkingen met 6 wax melts, maar bij Alice&Jo kun je de wax melts ook per stuk kopen zodat je de geuren uit kunt proberen voordat je meteen een hele verpakking aanschaft. Door het enorme aanbod is het soms moeilijk door de bomen het bos nog te zien, en daarom raden wij het uitproberen van enkele wax melts zeker aan. Natuurlijk is het ook mogelijk je eigen unieke geurcreaties te maken door verschillende geuren tegelijk te branden. 

Goose Creek Geuren

Natuurlijk zijn er bepaalde geuren die je bij veel merken terug zult vinden, maar naast deze klassieke geuren heeft Goose Creek een groot aantal unieke geuren die typisch zijn voor Goose Creek: stijlvol en vol van geur. Ook de klassieke geuren zijn door Goose Creek dusdanig uitgevoerd dat het je het kwaliteitsverschil direct merkt. 

Goose Creek Online Bestellen

Goose Creek wax melts en geurkaarsen zijn makkelijk online te bestellen. Neus op je gemak rond in het uitgebreide assortiment, en profiteer van het feit dat je bestelling bij een besteding vanaf €50 gratis wordt verzonden. Bestel op werkdagen voor 16:00 en we versturen je bestelling dezelfde dag. Geniet lekker snel van de door jou gekozen Goose Creek producten. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen