Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

GEWONE KAARSEN

0 producten

Kaarsen zijn een zeer effectie manier om je huis meer sfeer te geven, en deze leuk te decoreren. Kaarsen zijn verkrijgbaar in diverse soorten, maten en van verschillende materialen. Groepeer kaarsen bij elkaar om een gezellig hoekje in je huis te creëren. Probeer eens kaarsen van verschillende maten en kleuren bij elkaar te zetten voor een eclectisch geheel. Uiteraard is het ook mogelijk juist kaarsen bij elkaar te zetten in dezelfde kleur maar van verschillende formaten. 

Geurkaarsen

Steek je graag kaarsen aan voor extra gezelligheid in je huis? Dan kan het branden van geurkaarsen ook een leuk idee zijn voor je. Deze kaarsen variant is niet alleen gezellig om naar te kijken, maar ze verspreiden ook nog eens een heerlijke geur die zorgt voor extra sfeer in je woning. Het aanbod wat betreft geuren is meer dan uitgebreid, dus er is voor een ieder wel een geschikte geur. Vaak vragen verschillende seizoenen of gelegenheden voor een ander type geur, dus probeer ook zeker eens andere geuren. 

Wax Melts

Hoewel wax melts technisch gezien geen kaarsen zijn, vervullen ze deels dezelfde functie als kaarsen want ze voorzien de woning van sfeer, zeker wanneer je gebruik maakt van een wax brander met een waxinelichtje.Ze verspreiden dan een gezellig licht, en tevens een heerlijke geur. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen