• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

WENKBRAUWGEL

0 producten

Weinig dingen zijn zo bepalend voor je oogopslag als wenkbrauwen. De vorm en de dikte bepalen voor een groot deel hoe je uitstraling is. Het aanpassen van de warm kan je oogopslag direct een stuk vriendelijker maken, en ook de kleur heeft een grote impact.

WELKE WENKBRAUW MAKE UP MOET IK GEBRUIKEN? 

Welk type product je moet gebruiken hangt helemaal af van de wenkbrauwen die je hebt en voor welk effect je gaat. Met een wenkbrauwpotlood of een wenkbrauwpoeder kun je veel meer kleur toevoegen aan de wenkbrauwen en dus voor een dramatischer transformatie gaan. Een wenkbrauwpotlood en poeder vereisen meer precisie dan een wenkbrauwgel omdat de impact van deze producten groter is. Je kunt uiteraard de combinatie maken van meerdere wenkbrauw producten voor een optimaal resultaat. 

MODELLEREN MET WENKBRAUWGEL

Een makkelijke en snelle manier om je wenkbrauwen in model te brengen is met behulp van wenkbrauwgel. Houd wel in gedachten dat je de vorm van de wenkbrauwen niet dramatisch kunt veranderen met dit type product. Hiervoor zul je toch echt met een pincet aan de slag moeten gaan, maar een wenkbrauwgel zorgt er wel voor dat eigenwijze wenkbrauwhaartjes in het gareel blijven. 

TRANSPARANTE WENKBRAUWGEL

Wanneer je tevreden bent met de kleur van je wenkbrauwen, of omdat je ze hebt ingekleurd met een poeder of met een wenkbrauwpotlood, of omdat je van jezelf mooie volle wenkbrauwen hebt, dan heb je aan een transparante wenkbrauwgel voldoende. Je kamt het borsteltje eenvoudig door je wenkbrauwen en brengt de haartjes in model en fixeert ze. Een wenkbrauwgel voelt niet hard aan, maar houdt de haartjes wel op hun plek. 

GEKLEURDE WENKBRAUWGEL

Wanneer je wat kleur aan je wenkbrauwen wilt toevoegen, of wanneer je ze al hebt ingekleurd met andere wenkbrauw make up, dan kun je een wenkbrauwgel met kleur gebruiken. Ook deze variant wenkbrauwgel zal de wenkbrauwen modelleren en fixeren maar voegt tevens kleur toe. 

WENKBRAUWGEL ONLINE BESTELLEN

Al je make up, inclusief je wenkbrauwgel bestel je eenvoudig online bij Alice&Jo. Bij een besteding vanaf €75 wordt je bestelling ook nog eens gratis door ons verstuurd. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen