• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

WENKBRAUW MAKE UP

0 producten

Nooit waren wenkbrauwen zo belangrijk voor de gehele make-up look als tegenwoordig. Vorm en kleur worden zorgvuldig bepaald en het in model brengen van wenkbrauwen is een vak apart. De vorm van je wenkbrauwen kun je bepalen aan de hand van wenkbrauw sjablonen. Vervolgens haal je met een pincet haartjes weg die buiten je gewenste vorm liggen. Het invullen van de wenkbrauw kun je op verschillende manieren doen met verschillende wenkbrauw make up producten. Gebruik bijvoorbeeld een wenkbrauwpoeder voor een zachtere look, of een wenkbrauwpotlood om de vorm wat verder uit te tekenen. Een transparante of gekleurde wenkbrauwgel wordt gebruikt om de wenkbrauwen in model te brengen. Wanneer je donkere wenkbrauwen hebt zal een transparante wenkbrauwgel volstaan, maar een getinte wenkbrauwgel is ideaal wanneer je je wenkbrauwen net wat extra kleur wilt geven en is bovendien makkelijk in gebruik.

VERSCHILLENDE WENKBRAUW MAKE UP PRODUCTEN

Er zijn verschillende manieren om je wenkbrauwen in model te brengen, de een is niet perse beter dan de ander. Meestal wordt er een combinatie van wenkbrauw make up producten gebruikt om het maximale resultaat te behalen. De wenkbrauwen kunnen bijvoorbeeld ingevuld worden met een poeder en vervolgens doorgekamd worden met een wenkbrauwgel, of misschien geef je de voorkeur aan een wax om de wenkbrauwen in model te brengen. Het wenkbrauwpotlood wordt ook nog vaak gebruikt als wenkbrauw make up, want het geeft je controle en je kunt er mooi echte haartjes mee nabootsen. 

HIGHLIGHTER EN CONCEALER

Ook producten als highlighter en concealer lijken misschien onwaarschijnlijke wenkbrauw make up producten, maar kunnen ingezet worden om de wenkbrauwen meer definitie te geven. Breng concealer aan onder en boven de wenkbrauwen om de lijnen scherper te maken, en breng vervolgens een highlighter aan onder de wenkbrauwen om hier nog extra de nadruk op te leggen. Op deze manier zijn de wenkbrauwen nog meer gedefinieerd en zijn ze werkelijk de blikvanger van je make up look. 

WENKBRAUW MAKE UP ONLINE BESTELLEN

Juist omdat wenkbrauw make up zo belangrijk is wil je zeker weten dat je nooit zonder je must have producten wil zitten. Bij een bestelling vanaf €75 wordt je bestelling ook nog eens gratis verstuurd. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen