• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

VLOEIBARE CONCEALER

0 producten

Er is een groot aantal concealers op de markt dus soms kan het moeilijk zijn door de bomen het bos nog te zien, maar geloof het of niet, ze hebben allemaal hun nut. Zo zijn er concealer sticks, creme concealers en vloeibare concealers. Welke voor jou het best is hangt helemaal af van waar je het voor wilt gebruiken, en wat je huidtype is. 

HET NU VAN VLOEIBARE CONCEALER

Een vloeibare concealer is zeer lichtgewicht en is daarom zeer geschikt voor de vettere huid. Een vloeibare concealer breng je vaak aan met een spon sapplicator waardoor je 'm mooi precies aan kunt brengen. Tevens wordt dit type concealer vaak gebruikt voor grotere gebieden, dus niet zozeer voor het wegwerken van kleine plekjes, maar eerder om bepaalde delen van het gezicht te highlighten. Dit gebeurt vaak onder de ogen, het midden van het voorhoofd, en aan weerszijden van de neus en mond. Welke delen je wilt highlighten hangt natuurlijk helemaal af van je teint, maar bovengenoemde plekjes zijn zeer gangbaar. 

ILLUMINATING VLOEIBARE CONCEALER

Het highlighten met een concealer kun je met ieder type vloeibare concealer doen, maar vooral het gebied onder de ogen kun je extra mooi lichter maken met een illuminating vloeibare concealer zoals die van Sleek. Deze vloeibare concealer bevat lichtreflecterende deeltjes waardoor je nog wat extra verheldering krijgt. 

NOOIT ZONDER JE VLOEIBARE CONCEALER

Juist vanwege de toepassingen van een vloeibare concealer wil je nooit zonder zitten, zeker niet wanneer je bijvoorbeeld een zware werkdag hebt gehad en je na je werk nog een drankje wil gaan doen met vriendinnen. Geef jezelf een snelle touch up met je concealer, die je natuurlijk altijd in je make up tasje hebt, en je ziet er weer uitgerust en fris uit voor een avondje gezelligheid. 

VLOEIBARE CONCEALER ONLINE BESTELLEN

Bestel je make up eenvoudig bij Alice&Jo, zo ook je vloeibare concealer. Kies de concealer uit die het best bij je huid past, en heb 'm lekker snel in huis. Bij een bestelling vanaf €75 wordt je bestelling ook nog eens gratis verzonden. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen