• Woensdags wordt er niet verstuurd
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

TOPCOAT & BASECOAT

0 producten

Bij een manicure focussen we ons waarschijnlijk bijna allemaal voornamelijk op de kleur, want er is zo'n ongelooflijk grote keuze in nagellak, maar het is belangrijk die extra stappen van een basecoat en een topcoat vooral niet te vergeten. 

WANNEER EEN BASECOAT GEBRUIKEN?

Een goed begin is het halve werk, maar nog voordat je aan de slag gaat met basecoat is het belangrijk je handen en nagelriemen te verzorgen. Breng dus eerst een handcreme aan en laat deze goed intrekken. Er kunnen meerdere redenen zijn om een basecoat te gebruiken, maar in de eerste plaats is het onmisbaar wanneer je je nagels wilt beschermen tegen verkleuring. Vooral bij het gebruik van donkere kleuren nagellak kan verkleuring optreden, en een basecoat zorgt ervoor dat dit niet gebeurt. Tevens kun je een basecoat gebruiken die ook de nagels versterkt en broosheid tegen gaat. Wanneer je oneffen nagels hebt is het ook nog mogelijk een ridgefilling basecoat te gebruiken om eneffenheden op te vullen.

VOEDENDE BASECOAT

Basecoat heeft niet uitsluitend als functie om de nagels te beschermen tegen verkleuring, maar kunnen ook verzorgende eigenschappen hebben waardoor je je nagels ook meteen verzorgt terwijl het natuurlijk ook nog als functie heeft verkleuring te voorkomen. Heb je vaak last van droge of broze nagels? Dan is dit type basecoat een ware uitkomst. 

TOPCOAT, DE FINISHING TOUCH

Topcoat is meestal een transparante laag die aangebracht wordt over nagellak heen om deze te beschermen en zo je manicure te verlengen. Ook zijn er topcoats die matterend zijn of juist extra glitter toevoegen aan de nagellak. Topcoat is dus sowieso een beschermende laag voor je manicure, wat ervoor zorgt dat je langer ervan kunt genieten, maar wil je je manicure net wat extra's geven dan kun je kiezen voor een topcoat met een speciale finish.

BASECOAT & TOPCOAT COMBINATIE

Er zijn ook producten die basecoat en topcoat in een zijn. Dit product kun je dus gebruiken als eerste stap en tevens als laatste stap in je manicure. De veelzijdigheid is een uitkomst voor degenen die wellicht wat minder vaak van nagellakkleur veranderen, en dus ook minder vaak een basecoat en topcoat nodig hebben. 

ONLINE TOPCOAT & BASECOAT BESTELLEN

Voor de juiste topcoat & basecoat hoef je de deur niet uit. Het gemak van online afrekenen en thuis laten bezorgen bestaat uit tijdbesparing en eenvoud. Jouw nieuwe producten snel uitproberen? Deze kan je al binnen 1-2 werkdagen verwachten.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen