• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

Sockstar

0 producten

Wie kent het niet: er gaan 10 sokken de was in, maar er komen maar 7 sokken weer uit de wasmachine. De Sockstar sokkenclips zijn DE oplossing voor dit alom bekende probleem. Maak je leven (nou ja, in ieder geval je huishouden) een stuk makkelijker met deze handige sokkenclips. 

Waarom Sockstar Sokkenclips Gebruiken? 

In principe is het bij elkaar houden van sokken niet zo moeilijk: je rolt ze op en klaar is Kees. Maar dat werkt natuurlijk niet wanneer je je sokken wilt wassen. Sokken bij elkaar houden was nog nooit zo makkelijk met Sockstar sokkenclips. Schuif de sokken door de sleuven van de Sockstar sokkenclips, en deponeer zo je sokken in de wasmachine. 

Socktar Sokkenclips

Gebruik de Sockstar sokkenclips om sokken in de wasmachine bij elkaar te houden, maar ook aan het droogrek blijven sokken mooi bij elkaar met deze handige Sockstar sokkenclips. Wanneer de sokken in de wasmand gaan schuif je de sokken in de sleuven van de Sockstar sokkenclips, en wanneer de was gedaan wordt kunnen de sokken met Sockstar sokkenclips en al de wasmachine in. Door het haakje aan de Sockstar sokkenclips kun je ze makkelijk aan het droogrek hangen waardoor ze niet alleen bij elkaar blijven, maar ze ook minder ruimte in beslag nemen aan het droogrek. Het is natuurlijk ook mogelijk om sokken aan de Sockstar sokkenclips te laten zitten en ze zo in de lade te leggen. Zet anders een bakje met Sockstar sokkenclips bij de wasmand neer en laat iedereen zelf zijn/haar sokken aan de Sockstar sokkenclips doen en in de wasmand doen.

Sockstar Sokkenclips Voor Al Je Sokken

De Sockstar sokkenclips kunnen gebruikt worden in combinatie met alle typen sokken: dunne sokken, wintersokken, kniesokken. Bij heel erg dikke sokken kun je ervoor kiezen per sleuf 1 sok in de Sockstar sokkenclips te schuiven. Bij dunnere sokken kun je de sokken door beide sleuven van de Sockstar sokkenclips schuiven. Kortom, er is geen reden waarom je de Sockstar sokkenclips niet zou gebruiken. 

Sockstar Sokkenclips Blikken

Deze giftsets met diverse sokkenclips zijn een ontzettend leuk en handig kadootje. Gaat iemand in je omgeving voor het eerst op kamers? Doe dan een leuk blik met sokkenclips kado. Ken je iemand die gaat samenwonen? Ook dan zijn de blikken met sokkenclips een leuk kado. De giftsets zijn er in diverse kleuren, en ieder blik bevat verschillende kleuren sokkenclips. 

Sockstar Sokkenclips Sets

De sets met sokkenclips zijn een uitkomst voor gezinnen. Per set zitten er 4 kleuren sokkenclips. Ken aan ieder gezinslid een eigen kleur toe, en niet alleen blijven sokken dan gedurende het hele wasproces bij elkaar, in 1 oogopslag is duidelijk van wie welke sokken zijn. Geen gepuzzel meer met het matchen van sokken. door deze handige sokkenclips. 

Sockstar Sokkenclips online bestellen

Bestel de superhandige sokkenclips makkelijk en snel online. Voor 16:00 op een werkdag besteld = dezelfde werkdag verstuurd. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 1830 beoordelingen