• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

SLEEK HIGHLIGHTING PALETTE

0 producten

Als er een highlighter product beroemd is onder make up liefhebbers dan is het wel het Sleek highlighting palette. Inmiddels hebben ze meerdere varianten, en de meeste van onze klanten zullen al wel zeker een Sleek highlighting palette in hun bezit hebben. Mocht je nog geen Sleek highlighting palette in je make up collectie hebben dan wordt het hoog tijd je oriënteren en er eentje (of meerdere) uit te kiezen. 

Sleek Highlighting Palette Precious Metals

Dit is het palette waar het allemaal mee begon. Nog voordat highlighten de hype is die het nu is werd het Sleek highlighting palette precious metals uitgebracht. Het is een palette met 3 poeder highlighters en een creme highlighter. Dit palette wordt vaak over het hoofd gezien, maar dat is absoluut onterecht. Je kunt hiermee de meest uiteenlopende looks voorzien van een prachtige highlighting accent. 

Sleek Highlighting Palette Solstice

Tja, moeten we hier eigenlijk nog verder over uitwijden? Dankzij enkele zeer bekende YouTubers heeft dit Sleek highlighting palette vooral het afgelopen jaar zo'n ongekende populariteit gekend dat het moeilijk is je voor te stellen dat er iemand is die dit palette nog niet heeft. Het palette bevat 2 gebakken poeders, een luxeuze creme en een shimmer poeder. Ook dit palette is geschikt voor alle huidskleuren. 

Sleek Highlighting Palette Cleopatra's Kiss

Dit is een van de nieuwste releases en het is wederom een prachtig highlighting palette waarmee je de prachtigste looks kunt creëren. Het bevat 2 gebakken poeders en 2 cremes waarmee je eindeloos kunt variëren en experimenteren. Wat ons betreft wederom een must have Sleek highlighting palette!

Sleek Higlighting Palette Distorted Dreams

Dit Sleek highlighting palette heeft maar liefst 5 verschillende highlighters die reflecterende en holografische elementen bevatten. Ook dit palette kun je eigenlijk niet aan je voorbij laten gaan. 

Sleek Highlighting Palette Online Bestellen

Je bestelt je Sleek highlighting palette naar keuze eenvoudig online bij Alice&Jo. Wanneer je je make up voor 16:00 bestelt op een werkdag zorgen wij ervoor dat je bestelling nog dezelfde werkdag verstuurd wordt. Bij een bestelling vanaf €50 wordt het ook nog eens gratis door ons verzonden. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen