• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

POEDERKWAST

0 producten

Voor het gebruik van gezichtspoeder heb je uiteraard een make up kwast nodig om dit aan te brengen, en dan kom je uit bij een poederkwast. Een poederkwast is een grote kwast die een uitlopende vorm heeft waardoor er voldoende product opgepakt wordt en het perfect op de huid wordt verspreid. 

DE NOODZAAK VAN EEN POEDERKWAST

Een poederkwast is onmisbaar wanneer je gebruikt maakt van een compact of los poeder dat je aanbrengt over je foundation heen. Met een goede poederkwast verspreid je een mooie egale laag die je foundation fixeert zonder je foundation weg te vegen. 
Met gemak zul je het hele gezicht voorzien van een lichte laag poeder. Je kunt dit type kwast natuurlijk ook gebruiken voor het aanbrengen van een poeder foundation. 

ALTERNATIEVE POEDERKWAST

De meeste kwasten voor gebruik bij gezichtspoeder heten gewoon een poederkwast, maar er zijn ook andere kwasten die voor diezelfde toepassing gebruikt kunnen worden. Een andere vorm kwast heeft weer andere voordelen die zeker de moeite van het proberen waard zijn. Je kunt bijvoorbeeld een fan brush gebruiken om los poeder aan te brengen onder je ogen wanneer je bang bent voor fall out van oogschaduw. Wanneer je klaar bent met je oog make up veeg je het losse poeder gewoon weer weg. 

EEN VEELZIJDIGE POEDERKWAST

Wanneer je een synthetische poederkwast hebt kun je deze ook gebruiken voor het aanbrengen van je foundation. Met een poederkwast die wat kleiner is in grootte kun je ook je bronzer en/of blush aanbrengen waardoor je poederkwast extra veelzijdig wordt. 
Hoe je je make up kwast vasthoudt heeft ook nog invloed op de finish die je kunt bereiken. Houd je de kwast wat verder naar achter vast dan zul je een lichtere applicatie bereiken dan wanneer je de steel van de kwast wat meer vooraan vasthoudt. Dit is een goede grip wanneer je je kwast gebruikt voor het aanbrengen van bronzer en je dus wat meer wilt blenden. 

POEDERKWAST ONLINE BESTELLEN

Je make up kun je eenvoudig online bestellen bij Alice&Jo, dus neem ook zeker een kijkje in ons assortiment voor een nieuwe poederkwast. Plaats je bestelling op een werkdag voor 16:00 en het wordt dezelfde werkdag door ons verstuurd. Wanneer je een besteding vanaf €50 hebt zal de bestelling gratis door ons verzonden worden. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen