• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

OOGSCHADUW PRIMER

0 producten

Waarom is het belangrijk om een oogschaduw primer te gebruiken? Oogschaduw primer is onmisbaar wanneer je wilt dat je zorgvuldig gecreëerde ooglook de hele dag blijft zitten. Bij bepaalde typen oogschaduw, zoals glitteroogschaduw, zorgt het er tevens voor dat de glitters goed blijven zitten. 

Hoe werkt een oogschaduw primer? 

De oogschaduw primer vormt een hydraterende laag op het ooglid waardoor de oogschaduw zich beter kan hechten aan de ondergrond. Op deze manier hoopt de oogschaduw zich niet op in de plooien van het ooglid. Daarnaast zorgt oogschaduw primer er ook voor dat de kleur van je oogschaduw nóg intenser wordt. Kortom; reken af met vouwen en plooien en ga voor een indrukwekkende intense oogopslag die de hele dag  goed blijft zitten.

Witte oogschaduw primer

Probeer ook eens een witte primer. Een witte primer zal de oogschaduwkleur nog meer laten knallen en is dus ideaal als basis voor een feestelijke ooglook. Al onze primers zijn gebasseerd op ingrediënten die bijdragen aan het langdurig perfect houden van jouw look. Ook zijn er zogenaamde kleurcorrigerende oogschaduwprimers die eventuele verkleuringen op het ooglid neutraliseren en op die manier zorgen voor een egale basis. 

Het aanbrengen van oogschaduw primer

Door de meestal cremige textuur van een oogschaduw primer kan deze makkelijk met de vingers aangebracht worden, maar is het belangrijk dat de primer heel erg precies wordt aangebracht (bijvoorbeeld als basis voor glitters) dan werkt een synthetisch make up kwastje heel erg fijn. De synthetische kwasthaartjes absorberen het product namelijk niet. 

Online oogschaduw primer bestellen

In ons assortiment is er rekening gehouden met alle huidtypes, waardoor er altijd een passende primer voor jou aanwezig zal zijn. Voor de juiste primer hoef je de deur dus niet uit. Het gemak van online afrekenen en thuis laten bezorgen bestaat uit tijdbesparing en eenvoud. Jouw nieuwe producten snel uitproberen? Deze kan je al binnen 1-2 werkdagen verwachten.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen