• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

OOGSCHADUW PALET

0 producten

Zonder twijfel zijn oogschaduwpaletten een uitkomst voor make-up liefhebbers die graag voldoende keuze hebben maar al hun favoriete kleuren oogschaduw bij elkaar willen hebben. In een oogschaduwpalet vind je kleuren die elkaar perfect aanvullen maar ook individueel gebruikt kunnen worden. Oogschaduwpaletten zijn verkrijgbaar in een verzameling felle of juist neutrale kleuren, afhankelijk van waar je voorkeur naar uit gaat. Daarnaast zijn oogschaduwpaletten ook zeer geschikt voor het combineren of mengen van verschillende kleuren. Door op deze manier te experimenteren kun je zelf eindeloos nieuwe tinten creëren.

OOGSCHADUWPALETTEN VS LOSSE ENKELE OOGSCHADUW

Waarom zou je in plaats van diverse enkele oogschaduws kiezen voor  een oogschaduw palet? Hoewel er vaak in oogshaduwpaletten kleuren zitten die je niet zo snel zou gebruiken, is het vaak toch voordeliger om te investeren in oogschaduwpaletten in plaats van enkele oogschaduws. Ze zijn handig om mee op reis te nemen in je make up tasje of je toilettas, en je hebt in 1 oogschaduw palet alle kleuren die je nodig hebt voor een complete ooglook. 

SLEEK OOGSCHADUWPALETTEN

Tot de meest populaire oogschaduwpaletten horen zeker die van Sleek Cosmetics. De oogschaduwpaletten van Sleek bevatten 12 gepigmenteerde oogschaduws in een grote varatie kleuren. Sleek heeft een vaste collectie oogschaduwpaletten maar ook regelmatig brengen zij limited edition oogschaduwpaletten uit die slechts tijdelijk verkrijgbaar zijn en binnen een thema collectie vallen. Twijfel dus niet te lang over het aanschaffen van een van deze oogschaduwpaletten want voor je het weet zijn deze oogschaduwpaletten niet meer verkrijgbaar. 

UITGEBREIDE OOGSCHADUWPALETTEN

Oogschaduwpaletten kun je vinden in bijvoorbeeld een verzameling van 12 kleuren, of wat dacht je van oogschaduwpaletten van zelfs 120 of 168 kleuren? Heb je een oogschaduwpalet van 120 kleuren dan vind je daar eigenlijk alle kleuren van de regenboog in terug en heb je voor iedere look of iedere bui wel een geschikte oogschaduw. Bij Alice&Jo koop je bijvoorbeeld van BH Cosmetics oogschaduwpaletten van 120 kleuren, maar Sedona Lace heeft zelfs oogschaduwpaletten met 168 kleuren.

ONLINE OOGSCHADUWPALETTEN BESTELLEN

In ons assortiment is er rekening gehouden met alle huidtypes en mogelijke kleurvoorkeuren. Kortom, altijd passende oogschaduwpaletten voor jouw favoriete looks. Voor de juiste oogschaduwpaletten hoef je de deur dus niet uit. Het gemak van online afrekenen en thuis laten bezorgen bestaat uit tijdbesparing en eenvoud. Jouw nieuwe producten snel uitproberen? Deze kan je al binnen 1-2 werkdagen verwachten

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen