• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

OOGSCHADUW LOS

0 producten

Ben je een echte liefhebber van oogschaduw en ben je er al aardig handig in geworden? Dan is een zeer gepigmenteerde losse oogschaduw de perfecte manier om een dramatische ooglook te creëren. De intensiteit van de kleuren spreken voor zich en daarmee onderscheidt de losse oogschaduw zich van de reguliere oogschaduw. Losse oogschaduw is over het algemeen wat glanzender dan losse oogschaduw, en heeft baat bij een oogschaduw primer. De primer zorgt ervoor dat de losse oogschaduw zich kan hechten en je geen last hebt van fall out. Losse oogschaduw is tevens zeer zuinig in gebruik: aan een klein beetje loss oogschaduw heb je al genoeg. Vergeet niet de oogschaduwkwast wat vochtig te maken zodat de losse oogschaduw makkelijk aan gebracht kan worden op het ooglid.

LOSSE OOGSCHADUW VS GEWONE OOGSCHADUW

Waarom zou je een losse oogschaduw gebruiken in plaats van een gewone oogschaduw? Wanneer je de tijd en handigheid hebt om te werken met een losse oogschaduw dan kan het zeer zeker de moeite lonen. Vaak is het effect spectaculairder en zijn de kleuren meer uitgesproken en/of meer glitterig. Losse oogschaduw leent zich er niet goed voor om mee te nemen wanneer je graag tussentijds nog een keer je make up bijwerkt, dus in dat geval is het gebruik van een gewone oogschaduw makkelijker. 

LOSSE OOGSCHADUW ALS EXTRA ACCENT

Losse oogschaduw leent zich er ook bijzonder goed voor om je ooglook wat extra dimensie te geven. Creëer met gewone oogschaduw een basis, en breng in het midden van het ooglood wat losse (glitter)oogschaduw aan om daar meer de nadruk op te leggen en de gehele look spectaculairder te maken. Uiteraard is iedere ooglook erbij gebaat de wimpers eruit te laten springen met behulp van mascara en eventueel nepwimpers. Met eyeliner kun je je oogopslag nog sexier maken door een mooie cat liner. Je kunt er ook voor kiezen een smokey look te creëren, en in dat geval is een goed oogpotlood dat je kunt smudgen absoluut onmisbaar. 

ONLINE LOSSE OOGSCHADUW BESTELLEN

In ons assortiment is er rekening gehouden met alle huidtypes en mogelijke kleurvoorkeuren. Kortom, altijd een passende oogschaduw voor jouw favoriete look. Voor de juiste oogschaduw hoef je de deur dus niet uit. Het gemak van online afrekenen en thuis laten bezorgen bestaat uit tijdbesparing en eenvoud. Jouw nieuwe producten snel uitproberen? Deze kan je al binnen 1-2 werkdagen verwachten.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen