• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Verrassend assortiment

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

OOGPOTLOOD

0 producten

Een oogpotlood is eigenlijk onmisbaar wanneer je oogschaduw of mascara gebruikt. Vergeet ook niet het belang van een oogpotlood bij de beroemde smokey eye. Een oogpotlood is feitelijk de basis van een smokey eye en wordt dik aangebracht en vervolgens vervaagd om zo de basis te leggen voor de gehele smokey eye. Oogpotlood is al lang niet meer alleen in zwart en bruin verkrijgbaar, want felle kleuren worden vaak gebruikt om een simpele nude look een extra kick te geven. Wat dacht je van een nude ooglook met een felle kleur oogschaduwpotlood aan de onderste wimperrand? Op die manier geef je je look net dat beetje extra.

OOGPOTLOOD OF EYELINER

Oogpotlood is een makkelijke manier om je ogen te omranden, en werkt wat makkelijker dan een eyeliner. Ben je nog niet zo handig in het aanbrengen van eyeliner? Overweeg dan eens te werken met een kohlpotlood. Een kohlpotlood heeft nog een voordeel ten opzichte van een eyeliner: het geeft je de mogelijkheid het oogpotlood te smudgen, waardoor je een zachtere, meer smokey look krijgt. Een eyeliner geeft je strakkere lijnen, wat met bepaalde ooglooks ook zeker een voordeel is. 

HET SLIJPEN VAN EEN OOGPOTLOOD

Bij bepaalde kohlpotloden, die wat zachter van textuur zijn, kan het lastig zijn deze te slijpen. Maak het jezelf wat makkelijker door het potlood voor het slijpen eventjes in de koelkast te leggen waardoor deze wat harder wordt en dus makkelijker te slijpen is. Een vers geslepen oogpotlood maakt het precies aanbrengen nog makkelijker, want je kunt mooi precies werken en het potlood dicht tegen de wimperrand aan te brengen. 

OOGPOTLOOD IN FELLE KLEUREN

Iedereen kent de klassieke oogpotloodkleuren zoals zwart, bruin of grijs, maar het loont zeker om te experimenteren met andere kleuren oogpotlood. Wil je een opvallende ooglook creëren? Dan kan het net zo effectief zijn om een kohlpotlood in een sprekende kleur te gebruiken om een verder neutrale ooglook te creëren. Wat een zeer effectieve kleur is om je ooglook te transformeren is wit. Gebruik wit op de waterlijn van je oog om je ogen er direct groter uit te laten zien. Combineer dit met wimpers gecoat met mascara, of met nepwimpers en voila, je dramatische ooglook is een feit. 

WATERPROOF OOGPOTLOOD

Wat is er vervelender dan dat je zorgvuldig gecreëerde look verpest wordt door bijvoorbeeld zweet of tranen? Natuurlijk zijn er zeer effectieve hulmiddelen beschikbaar, zoals een setting spray, maar het helpt ook zeker wanneer je werkt met producten die waterproof zijn. Dat mascara ook in een waterproof variant verkrijgbaar is, is bij de meeste mensen wel bekend, maar ook oogpotloden zijn verkrijgbaar in een waterproof variant. Deze oogpotloden blijven langer zitten, en lopen bovendien niet uit door vocht. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Bedankt voor uw aanmelding!

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen